Филмът „Граница“ на журналистката и депутатка от БСП Елена Йончева,

...
Филмът „Граница“ на журналистката и депутатка от БСП Елена Йончева,
Коментари Харесай

Вижте филма на Елена Йончева „Граница“

Филмът „Граница“ на журналистката и депутатка от Българска социалистическа партия Елена Йончева, чиято премиера бе през вчерашния ден в НДК, беше оповестен в YouTube от канала на Националния съвет на партията и споделен във фейсбук от водача на социалистите Корнелия Нинова.



На конференция на „Позитано“ 20 Нинова съобщи, че след излъчването на кино лентата вътрешният министър Валентин Радев и вицепремиерът Валери Симеонов би трябвало да подадат оставки.

Искаме Бойко Борисов да уточни в Народното събрание поименно кой народен представител се занимава с наркотрафик и кой е купувал гласове от пандизчии, прикани още водачът на Българска социалистическа партия. На 12-ти ноември министър председателят Борисов съобщи: „В Народното събрание не престават да стоят хора, които са забъркани с наркотрафик “. Това е ужасяващо. „ Хора, които са купували гласове и то от пандизчии “ – не по-малко ужасяваща констатация, подсети Нинова и добави, че Българска социалистическа партия ще внесе подписка през днешния ден с искане за чуване в залата на Народното събрание на премиера Бойко Борисов.

Отговорът на ГЕРБ се чака на конференция в централата на партията в 15.30 ч.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР