Филм за супергерои, романтична драма с криминален привкус, и един

...
Филм за супергерои, романтична драма с криминален привкус, и един
Коментари Харесай

„Хищни птици“, „Куин и Слим” и „Доктор Сън” са сред акцентите в А1 Видеотека през юли

Филм за супергерои, сантиментална драма с престъпен привкус, и един от най-дългоочакваните филми на ужасите са измежду акцентите във Видеотеката на А1 Xplore TV през юли. Интерактивната телевизия на А1 дава опция на феновете да се забавляват с кинохитове от разнородни жанрове като „ Хищни птици “, „ Куин и Слим ” и „ Доктор Сън ”.
„ Хищни птици “ е осмият филм в „ Разширената галактика на Ди Си Комикс “ (DC Extended Universe). Той показва заплетената история, която се развива след събитията в „ Отряд самоубийци “. Лентата, с режисьор Кати Ян и сюжет на Кристина Ходсън, показва протичащото се от името на самата Харли Куин (Марго Роби), както единствено тя може да го направи.

Абонатите на Xplore TV ще могат в уюта на дома си да съпреживеят хаоса, настъпил в Готъм Сити. Жокера и принцесата на мафията към този момент не са двойка и прелестната, само че безмилостна и към този момент еманципирана Харли Куин има потребност от нова задача. Градът е извърнат наобратно, когато престъпно нарцистичният изверг Роман Сайонис (Юън Макгрегър), с название Черната маска, и неговата дясна ръка Виктор Зас (Крис Месина) са по петите на малолетна джебчийка на име Касандра (Ела Джей Баско). Тя без предумисъл се е сдобила с скъпа за тях движимост и те са подготвени на всичко, с цел да си я върнат. Единствената вяра за оцеляване на Кас е група съдбовни дами - Черното Канарче (Джърни Смолет-Бел), Ловецът (Мери Елизабет Уинстед), Рене Монтоя (Роузи Перес), отпред с неповторимата Харли.
Друг от акцентите в А1 Видеотека този месец е „ Куин и Слим “, в който по умел метод се преплитат няколко жанра – романтика, драма и крими. Историята споделя по какъв начин едвам на първата си среща Куин и Слим са спрени от служител на реда поради пътно нарушаване. Всичко излиза отвън надзор, когато Слим убива служителя на реда в опит за самоотбрана и двойката е принудена да търси избавление в бягството. Докато карат, двамата бегълци минават през тежки и отчайващи премеждия, които дават началото на мощна обич посред им, която ще дефинира остатъка от живота им.

Абонатите на Xplore TV, които са фенове на хорър жанра, ще могат да гледат и дълго чакания „ Доктор Сън “, основан на романа на Стивън Кинг. Филмът е и самобитно продължение на филмовата акомодация по романа на Стивън Кинг от 1977 година „ Сиянието “, режисирана от Стенли Кубрик. Събитията в „ Доктор Сън “ се развиват няколко десетилетия след описаното в първия филм и включват и някои детайли от първата книга.
Майк Фланагън е сценарист, режисьор и монтажист на „ Доктор Сън “, а основните функции се извършват от Юън Макгрегър, Ребека Фъргюсън и Клиф Къртис. Историята ни въвлича в света на Дани Торънс, който към момента страда от травматичните събития, които е претърпял като дете в „ Панорама “, и е преследван от личните си демони. Той по всякакъв начин се пробва да откри мир и да вкара ред в живота си. Неговите опити обаче са обречени сега, в който среща Абра – младо момиче с изключителна заложба като неговата, наречена „ зарево “. Чрез мистичната им психологична връзка тя го търси, обезверена за неговата помощ против безмилостната Роуз Шапката и нейните почитатели в култа „ Верни на възела “. Те са зли, вампироподобни номади, които пируват със сиянието на почтените в търсене на безконечен живот. Заедно Дани и Абра се впускат в брутална борба на живот и гибел. Невинността и смелостта, с която Абра употребява сиянието си, принуждават Дани да освободи своята заложба и да се пребори с предишното и страховете си.
Видеотеката на интерактивната телевизия А1 Xplore TV предлага богато многообразие от заглавия от всички жанрове, които са с кристална картина и професионален превод и надписи. Абонатите могат да разчитат, че платформата се приспособява към техните желания и извежда на напред във времето персонализирани рекомендации, съгласно зрителския усет. Наскоро A1 Xplore TV завоюва наградата „ Продукт на годината 2020 “ в категория „ Интерактивна телевизия “ в влиятелния международен конкурс за нововъведения, въз основата на изследване, извършено от Nielsen International измежду 2000 консуматори в България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР