Филипинският президент Родриго Дутерте предлага на заподозрени за наркотици да

...
Филипинският президент Родриго Дутерте предлага на заподозрени за наркотици да
Коментари Харесай

Дутерте съветва наркодилъри да стоят по затворите и да живеят по-дълго

Филипинският президент Родриго Дутерте предлага на обвинени за опиати да потърсят метод да бъдат задържани и по-късно да останат в пандиза, в случай че желаят да живеят по-дълго, оповестява АП.

" Искате да живеете по-дълго? Останете в пандиза... Не излизайте от това оборудване, няма да е здравословна за вас ", изяснява той.

Дутерте желае да възобнови и военното образование за полицията. Това съгласно него е единият от методите за унищожаване на корумпирани служители на реда. Той обмисля и връщане към военните, защото гражданският темперамент на службата също не въздейства добре.

Конституцията от 1987 година приканва за основаване на национална полицейска работа, чийто темперамент е граждански, с цел да се отстрани " милитаризираната полиция ".

Дутерте смята, че " системата не работи и ние сътворяваме, съгласно мен, някои неприятни хора, които влизат в службите при съмнителни условия. Има доста, които в действителност са престъпни персони, само че съумяват по някакъв метод да влязат в полицейските служби ".

Филипинският президент е коментирал, че желае полицията да поеме водеща роля в акцията против опиатите, само че и постоянно загатва, че избира да слага военни на най-висши цивилни позиции, защото е по-вероятно строго да следват заповеди.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР