Филипинският президент Родриго Дутерте е паднал снощи от своя мотор,

...
Филипинският президент Родриго Дутерте е паднал снощи от своя мотор,
Коментари Харесай

Филипинският президент е с охлузвания и одрасквания след падане от мотор

Филипинският президент Родриго Дутерте е паднал нощес от своя мотор, който бил паркиран на територията на президентския замък. В резултат той получил охлузвания и драскотини, само че тези дребни пострадвания няма да попречат на графика му, заяви през днешния ден представителят му Салвадор Пинело, представен от Асошиейтед прес.

"Наистина е правилно, че президентът е обикалял с мотора си ", само че е паднал, откакто към този момент го е бил паркирал, сподели Пинело. Дутерте се пресегнал към обувката си, вследствие на което паднал и получил "леки охлузвания и драскотини по лакътя и коляното ", посочи неговият представител.

Той добави, че през днешния ден президентът си почива, а за възобновяване му няма да са нужни някакви "сериозни медицински операции ".
От публични лица обаче се чуха и други версии, които звучат спорно, отбелязва АП.

Сенатор Кристофър "Бонг " Го, някогашен дълготраен съмишленик на Дутерте, сподели, че до момента в който президентът карал мотоциклета си, машината занесла и той паднал. В резултат на това Дутерте усещал известна болежка в бедрото, само че по думите на Го той е добре.
Бриг. ген. Хосе Нембра, който дава отговор за защитата на президента, съобщи пред кореспонденти, без да навлиза в детайлности, че при злополуката Дутерте не е падал от мотора.
Седемдесет и четири годишният президент е буен фен на огромните мотоциклети като "Харли Дейвидсън " и преди е споменавал, че един път аварирал по време на дълъг преход с мотор и към момента усещал болежка от получените тогава пострадвания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР