Филипе Коутиньо призна, че не иска да наследи фланелката с

...
Филипе Коутиньо призна, че не иска да наследи фланелката с
Коментари Харесай

Коутиньо: Не мечтая да наследя номера на Меси

Филипе Коутиньо призна, че не желае да наследи фланелката с №10, която принадлежи на огромната звезда на каталунците - Лионел Меси.

Бразилецът призна, че е доста благополучен на " Камп Ноу " и с неспокойствие чака идното Световно състезание в Русия това лято.

" Напрежението става все по-голямо, както всички мои сътрудници, по този начин и аз към този момент нямаме самообладание да отидем на Световното състезание в Русия, с цел да дадем най-хубавото от нас за нашата страна.

 Яя Туре се размечта за завръщане в Барселона
Яя Туре се размечта за завръщане в Барселона

" Изобщо няма да се двоумя, в случай че ми се обадят "

Роналдиньо постоянно е бил най-големият ми кумир. Това бе една от аргументите, с цел да дойда в Барселона. Следях го непрекъснато, когато той играеше в Барселона.

Не бленувам да наследя 10-ката на Меси в Барселона. 10-ката е негова и се надявам да може да играем още дълги години дружно.

Играейки до огромни футболисти, като Иниеста, Меси, Суарес и Паулиньо в действителност е доста по-лесно. Много по-лесно е, в случай че получиш топката в подобаващите условия. Трябва също по този начин да я подадеш на своя съотборник по допустимо най-хубавия метод.

 Барселона търси нов тим на бранител
Барселона търси нов тим на бранител

" Каталунците " желаят да преотстъпят играча

Преди да дойда в Барселона разговарях с Неймар. Говорих доста и с Луис Суарес. Винаги ми е било голяма фантазия да играя за Барселона. Когато получих това предложение, не се поколебах. Това да играя до мои идоли ме стимулира в допълнение.

Начинът, по който играе Барселона е друг. Барселона се стреми да има доста огромно владеене на топката, да играе по-опростено. Това е една от главните разлики. Надявам се, че към този момент съумявам да привикна със стила на игра, методът на трениране.

На Световното състезание би трябвало да сме подготвени да се надигнем против всеки един тим. Аржентина, Германия и Испания са главните любимци на шампионата съгласно мен. Белгия също по този начин разполага с доста положителни футболисти ", разяснява Коутиньо.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР