Филипе Коутиньо и Иван Перишич вкараха първите си голове за

...
Филипе Коутиньо и Иван Перишич вкараха първите си голове за
Коментари Харесай

Коутиньо и Перишич вкараха първите си голове за Байерн

Филипе Коутиньо и Иван Перишич вкараха първите си голове за Байерн (Мюнхен), въпреки и е в всекидневен дуел. Този следобяд мюнхенци изиграха годишната си контрола против един от фенклубовете си, като този път щастливците бяха ентусиастите от град Филсхофен на брега на Дунав. На локалния стадион Байерн се наложи с 13:1.

Шампионите на Бундеслигата излязоха с титулярен състав, в който бяха седем от стартиралите през вчерашния ден против Шалке 04 при триумфа с 3:0. Новите измежду 11-те бяха Перишич, Коутиньо, Алфонсо Дейвис и още един от летните прехвърляния - Микаел Кюизанс, който също се разписа.

Перишич осъществя първия гол, а Коутиньо се регистрира с попадение, асистенция и изстрел в гредата. Останалите голове бяха вкарани от Томас Мюлер, Кюизанс, Сарпреет Синх и юношите Джошуа Зиркзее, Джан Караташ (три), Aлександер Ноленбергер и Куаси Врийт (три).

Титулярите от събота играха единствено през първата част. Минути и за двата отбора записа легендата на баварците Клаус Аугенталер, който е играл в клуба от Филсхофен.

A once-in-a-lifetime kind of match pic.twitter.com/8dT40NSAij
— FC Bayern English (@FCBayernEN) August 25, 2019
Стартовият състав на БАЙЕРН: Нойер, Павар, Зюле, Ернандес, Алаба, Кимих, Кюизанс, Коутиньо, Перишич, Дейвис, Левандовски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР