Филипе Коутиньо е една крачка по-близо до присъединяване към Арсенал,

...
Филипе Коутиньо е една крачка по-близо до присъединяване към Арсенал,
Коментари Харесай

Артета даде зелена светлина за трансфер на Коутиньо

Филипе Коутиньо е една крачка по-близо до присъединение към Арсенал, откакто Микел Артета даде зелена светлина за сходен трансфер. "Мирър " твърди, че сътрудниците на играча напълно скоро ще пътуват до Лондон за по-задълбочени диалози с "артилеристите ".

Според Фичайес пък, клубът от северен Лондон желае да притегли бразилеца единствено чартърен, тъй като не желае да заплаща голямата му заплата.

Коутиньо мина в Барселона през януари 2018г., само че по този начин и не откри положителната форма, която демонстрираше в Ливърпул. Оттогава до момента Коутиньо смени четирима наставници в каталунската столица, само че при никой от тях не съумя да разгърне безспорния си капацитет.

Шави неотдавна обществено похвали Коутиньо, заявявайки, че може да бъде потребен, поради творчеството и поливалентността си.

„ Коутиньо е човек, който може да играе на разнообразни позиции и може да бъде значим за тима. Той би трябвало да откри себе си и да възвърне увереността си. Ако го направи, ще ни помогне доста. Той има присъщ гений ", добави Шави.

Все отново наподобява, че не е малко евентуално Коутиньо да се завърне на Албиона през зимата, а с изключение на Арсенал, Нюкасъл също се интересува от бразилския национал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР