Филипе Коутиньо даде обширно интервю за клубната телевизия на Байерн

...
Филипе Коутиньо даде обширно интервю за клубната телевизия на Байерн
Коментари Харесай

Коутиньо: Влюбих се в Байерн още преди да пристигна

Филипе Коутиньо даде обстойно изявление за клубната телевизия на Байерн (Мюнхен), в което приказва за прекосяването си на “Алианц Арена”, както и за упованията и задачите си в редиците на баварците. Бразилецът е преотстъпен от Барселона до края на сезон 2019/2020, а в договорката сред двата отбора попада и уговорка в размер на 120 милиона евро, посредством която първенците на Германия могат да го изплатят за непрекъснато.

“Да бъда тук е чест за мен. Байерн е голям клуб с прелестна история, а самата концепция, че те се интересуват от мен изигра огромна роля за идването. Щастлив съм, че сега съм част от подобен превъзходен клуб”, стартира доскорошното крило на Барселона, добавяйки, че се е допитал до различен някогашен състезател на каталунците преди прехвърлянето си в Мюнхен.

“Познавам Тиаго от много време. Той също е от Рио де Жанейро и имаме общи другари. Поговорихме си много и той ми изясни по какъв начин се случват нещата в Байерн, а с помощта на тези диалози се влюбих в клуба още преди да пристигна”, продължи някогашният състезател на Ливърпул.

“Комуникирам с останалите на британски, само че желая да науча немски. Ще се отдам на проучването му в свободното си време, с цел да мога да разбирам всичко. Определено е език, който ми допада”, прибавя Филипе. “Целите ми постоянно са да спечелвам титли, да спечелвам значими неща. Присъединих се към огромен тим с доста положителни играчи и се надявам, че има какво да прибавя към състава, да оказа помощ и да се изучавам от всеки един от съотборниците си. Желанието ми е да науча нещо от всеки един човек, който работи тук и да имам позитивно наличие на терена”, споделя още Коутиньо и прибавя, че идолите му са Роналдиньо, Роналдо и Пеле. Бундеслига 2 кръг, събота 24 август  Шалке 04 19:30предстои  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР