Филип Рувре е Head of Delivery and Solutions за Европа

...
Филип Рувре е Head of Delivery and Solutions за Европа
Коментари Харесай

Филип Рувре, Modis: Българската култура се вписва в моя мениджърски подход

Филип Рувре е Head of Delivery and Solutions за Европа на „ Модис “ * и изпълнителен шеф на компанията за Източна Европа. Има 25 години мениджърски опит на интернационално равнище с фокус бизнес промяна. Започва кариерата си в General Electric във Франция като инженер по IT системи през 1996 година През 2001 година се причислява към The Adecco Group. Оттогава заема разнообразни оперативни и висши управителни функции в групата и има основна роля в основаването на IT аутсорсинг бизнеса на Modis през последните 9 години.

- На какъв стадий от развиването си беше компанията, когато дойдохте в България, и с какви достижения се гордее екипът ви?

- Когато поех ръководството на Modis в България, нашият бизнес бе построен на планов принцип с един главен клиент. Отне ни близо пет години, с цел да трансформираме компанията от организация, основана на планове, в същинска компания със тактика за излизане на интернационалния пазар и разнообразно портфолио от клиенти. В допълнение създадохме и доста мощна организация за доставка на бизнес решения и бизнес поддръжка за Modis на световно равнище. Това е едно от достиженията, с които екипът ни се гордее най-вече.

- Какво знаехте за страната ни, преди да дойдете, и по какъв начин визиите ви се трансформираха?

- Преди да дойда тук през 2005 година, не бях осведомен със страната и хората в нея. Знаех единствено, че това е някогашна комунистическа страна, която търси своя напредък, развиване и разцвет за жителите на всички равнища. При първична среща българите може да наподобяват малко студени и внимателни, само че в действителност са доста топли и другарски настроени хора. Бих могъл да кажа, че след толкоз години, прекарани с българи, вие сте невероятни хора както в професионалния, по този начин и в персоналния си живот. Щастлив съм, че имам шанса да се срещна с такива работливи, знаещи, можещи и виновни сътрудници и да прекарам времето си измежду толкоз забавни и занимателни хора, които мога да нарека свои другари.

- Кой е мениджърският урок, който научихте у нас по сложния метод?

- Не бих споделил, че моят лидерски метод се е трансформирал, откогато пристигнах в България. В момента, в който се срещнах с българската просвета, осъзнах, че тя доста добре се вписва към моя жанр на работа и мениджърски метод. Тук срещнах невероятни експерти, с помощта на които построих екип, какъвто в никакъв случай до момента не съм имал.

***

* Modis е международен водач в даването на професионални решения в областите IT и инженеринг. В България компанията е специализира­на в построяването на гъвкави IT услу­ги и BPO решения за водещи компании от целия свят. Заетите в офисите в София и Пловдив са близо 1400.

Венцислав Савов. Текстът е оповестен в бр. 09 на списание " Мениджър "
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР