Филип Морис България получи авторитетния сертификат за водещ работодател Тор

...
Филип Морис България получи авторитетния сертификат за водещ работодател Тор
Коментари Харесай

Филип Морис България е отличена като най-добър работодател за пета поредна година

Филип Морис България получи авторитетния документ за водещ шеф „ Тор Еmрlоуеr ” от мeждyнapoднaтa cepтифициpaщa opгaнизaция „ Тор Еmрlоуеr Іnѕtіtutе “.  Koмпaниятa e cpeд 7-тe paбoтoдaтeли в България, пoлyчили aвтopитeтнaтa нaгpaдa зa дoбpи пpaĸтиĸи в yпpaвлeниeтo нa чoвeшĸитe pecypcи. 
Филип Морис България е отличена за пета поредна година със документ за водещ шеф „ Тор Еmрlоуеr ” от мeждyнapoднaтa cepтифициpaщa opгaнизaция „ Тор Еmрlоуеr Іnѕtіtutе “. 
Koмпaниятa e cpeд 7-тe paбoтoдaтeли в България, пoлyчили aвтopитeтнaтa нaгpaдa зa дoбpи пpaĸтиĸи в yпpaвлeниeтo нa чoвeшĸитe pecypcи. 
България е измежду 44-те страни, в които Филип Морис Интернешънъл получава авторитетното международно самопризнание за най-хубав шеф след самостоятелната оценка на „ Top Employers Institute “. Глобалната компания  е отличена за пета поредна година и като най-хубав шеф в международен мащаб (Global Top Employer), както и за районен водещ шеф в Европа, Близкия Изток, Африка и района на Азия-Пасифик.
„ Сертифицирането на Филип Морис България като най-хубав шеф в България за пета поредна година е безапелационно самопризнание за непрекъснатите ни старания в построяването на мотивираща работната среда с главен приоритет - грижа за нашите чиновници “, сподели Анна Габровска,мениджър „ Култура и човешки капитал “. „ Ние продължаваме да се стремим и да подобряваме практиките си, тъй че Филип Морис България да бъде вдъхновяващо място за работа, и непрестанно поставяме старания да осигурим една по-добра работна среда за нашите чиновници. Горди сме, че Филип Морис България е измежду  7-те компании в България, получила документ в страната ни. “
В рамките на процеса по сертификация Филип Морис България потвърди пред самостоятелни инспектори в региона на човешките запаси (ЧР) отлични резултати в шест посоки на ЧР, като отговори на 400 въпроса и показа доказателства за отговорите.
Шестте посоки включват:
Ръководство : Бизнес тактика, тактика за развиване на чиновниците и лидерство; Насочване : Организация и смяна, цифрови ЧР и работна среда; Привличане : Работодателска марка, привличане на гении и приобщаване; Развитие : Работни резултати, кариерно развиване и учене; Ангажиране : Благосъстояние, ангажимент, самопризнание и възнаграждаване, и преустановяване на трудовите отношения; Обединение: Ценности, нравственос и честност, разнообразие и приобщаване, и резистентност. „ Филип Морис България “ ЕООД е част от „ Филип Морис Интернешънъл “ (PMI), водещата интернационална компания в производството и разпространяването на тютюневи произведения в света с над 150-годишна история. Компанията разполага с 48 индустриални мощности в 32 страни, като повече от 150 милиона консуматори по света избират нейните артикули. В фирмите на ФМИ по света работят над 73 500 чиновници, от които близо 100 души във Филип Морис България все още.
Тази година Филип Морис Интернешънъл е една от 16-те организации, които получиха документ за най-хубав шеф в международен мащаб (Global Top Employer).. Компанията е поела ангажимент за създаване на бъдеще без пушек и насочва ресурсите си за разработка, научна оценка и виновна комерсиална реализация на бездимни произведения, които са по-малко нездравословни от продължителното пушене, за те да заменят изцяло стандартните цигари допустимо най-скоро.
Днес в България  за „ Филип Морис България “ ЕООД работят близо 100 висококвалифицирани  чиновници, които споделят полезностите и визията на компанията за създаване на бъдеще без пушек, ангажирани са с задачите ѝ и се гордеят с триумфите ѝ.
Сертификат за най-хубав шеф „ Top Employer
Сертификатът за най-хубав шеф „ Top Employer “ се връчва от интернационалната организация „ Top Employer Institute “ след осъществяване на строга оценка, която се валидира от одитната компания „ Grant Thornton “ на база на практиките на фирмите в няколко области, в това число хонорари и придобивки на чиновниците, условия на труд, образование и кариерно развиване.
Повече информация за премията можете да намерите на:
Филип Морис Интернешънъл : Изграждаме бъдеще без пушек  
Филип Морис Интернешънъл (ФМИ) е водач на трансформацията на тютюневата промишленост за създаване на бъдеще без пушек и подмяна на цигарите с бездимни произведения в интерес на пълнолетните пушачи, които в противоположен случай биха траяли да пушат, на обществото, компанията и акционерите на компанията. ФМИ е водеща интернационална тютюнева компания за произвеждане и продажба на тютюневи произведения, както и на бездимни произведения и обвързваните с тях електронни устройства и аксесоари, и други произведения, съдържащи никотин, на пазари отвън Съединени американски щати. Новата категория бездимни артикули, които въпреки и не без риск, са по-добрият избор за потребителите спрямо продължителното пушене, са бъдещето на ФМИ. На базата на своите мултидисциплинарни качества при създаването на нови артикули, на високотехнологично съоръжение и водещи научни достижения, ФМИ се стреми бездимните артикули на компанията да дават отговор на желанията на потребителите и на строгите нормативни условия. Повече информация можете да намерите на нашите уеб страници: и
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР