Филип Кръстев започна преговори с Манчестър Сити за нов договор.

...
Филип Кръстев започна преговори с Манчестър Сити за нов договор.
Коментари Харесай

Филип Кръстев преговаря с Ман Сити за нов договор

Филип Кръстев стартира договаряния с Манчестър Сити за нов контракт. Халфът на Левски към този момент трети ден е в базата на британския първенец, където минава през медицински проучвания и диалози с управлението на " Сити Груп ". Полузащитникът е благосъстоятелност на белгийския Ломел, който е под шапката на гранда от Висшата лига. С него в Англия е и мениджърът му Николай Жейнов.
Двамата ще проведат срещи с отговорници за играчите, които са част от фамилията на Сити. Те желаят да проследят развиването му в последната година, която прекара чартърен на " Герена ". От  " Сити Груп " са удовлетворени от изявите на Кръстев и ще му предложат удължение на договора.
Този сезон юношата на Славия изигра 17 мача, в които записа пет гола и три асистенции.
Левски ще се раздели с вратаря Николай Михайлов и с нигериеца Абдулахи Шеху. Треньорът Мъри Стоилов няма потребност и от двамата. Михайлов изпадна зад борда след домакинската издънка против Хамрун Спартанс от Лигата на конференциите. Тогава той позволи леки попадения, а " сините " бяха шокиращо отстранени от малтийците посред " Герена " след осъществявания на дузпи. Така вместо него на вратата застана 17-годишният Пламен Андреев.
Шеху, който е и един от най-скъпо платените в състава, разочарова. Заплатата му е най-голяма в Левски - 9000 евро. Това е и повода Стоилов да желае да го отпрати, откакто играчът не попада в проектите му за пролетния полусезон. Със синята фланелка африканецът записа 9 мача - 8 за състезание и 1 за купата.
 >

 
 
 
 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР