Филип Кръстев ще замени Кристиян Малинов в титулярния състав на

...
Филип Кръстев ще замени Кристиян Малинов в титулярния състав на
Коментари Харесай

Филип Кръстев сменя Малинов в халфовата линия на България за мача със Северна Македония

Филип Кръстев ще размени Кристиян Малинов в титулярния състав на България за първия мач от група С4 на Лигата на нациите на УЕФА против Република Северна Македония на 2 юни в Разград. Това стана ясно след днешната последна подготовка на " трикольорите " преди дуела на " Лудогорец Арена ".

Дефанзивният халф Малинов, който играе в белгийския Льовен, има болежки и селекционерът Ясен Петров е решил да даде късмет за изява в стартовите 11 на Кръстев, който направи доста мощен пролетен полусезон с Левски.
 Още един футболист отпадна от сметките на Ясен Петров
Още един футболист отпадна от сметките на Ясен Петров

Пламен Гълъбов има мускулен проблем в бедрото

Малинов ще остане запаса, а поради здравословни проблеми от дуела на следващия ден отпадат Едисон Йорданов, Радослав Кирилов и Георги Йомов.

Петров съобщи по-рано през днешния ден, че към този момент е наясно със състава. Той ще заложи на Николай Михайлов на вратата, а четворката в отбрана ще бъде Антон Недялков, Иван Турицов и братята Андреа и Петко Христови в центъра на защитата. В полузащитната линия ще оперират Кръстев, Ивайло Чочев и Тодор Неделев. Георги Миланов и Кирил Десподов ще играят по двете крила, а Атанас Илиев ще бъде не върха на офанзивата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР