Филип Колшрайбер е добре познат на всички, които обичат тениса.

...
Филип Колшрайбер е добре познат на всички, които обичат тениса.
Коментари Харесай

Бивш световен номер 16: Трудно намирам мотивация

Филип Колшрайбер е добре прочут на всички, които обичат тениса. Дълго време германецът бе един от най-хубавите тенисисти за своята страна, най-много преди появяването на Саша Зверев.

Опитният 36-годишен немски играч, който в този момент е номер 74 в ранглистата на ATP, съобщи, че изпитва съществени проблеми с мотивацията поради пандемията от ковид.

„ Вече започнах тренировки, само че при съществени ограничения за сигурност. Тренирам, сготвям се за подновяването на сезона, само че признавам, че ми липсва мотивация. Живеем в доста несигурни времена, и не можеш да се подготвяш умерено, когато даже не знаеш точната дата на първия ти формален мач. Разбира се, щастлив съм, че организирам тренировки и имам тази опция, само че към този момент съм на 36 години, и прелестно съзнавам обстоятелството, че няма да играя още дълго. Плановете ми бяха да се откажа след края на сезона, само че предвид на обстановката ще се наложи да трансформира решението си. Ще дам всичко от себе си да играя още година ил 2, само че съществено се приготвям и за живота след тениса. Искам да остана в спорта, и имам намерение да бъда турнирен шеф някъде, имам вяра, че това ще бъде добра стъпка за мен “, приключи Колшрайбер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР