Филип Киркоров е имал много романтични отношения в живота си,

...
Филип Киркоров е имал много романтични отношения в живота си,
Коментари Харесай

Това е новата половинка на Киркоров

Филип Киркоров е имал доста сантиментални връзки в живота си, само че след раздялата си с Алла Пугачева той от дълго време не се осмелявал да има сериозна връзка.

Но неотдавна поп царят от ден на ден се появява обществено в компанията на 35-годишната Екатерина Гусева, ефирен водещ и DJ.

В Сочи двамата се забавляваха на празненства и посещаваха заведения за хранене.

Тя поканила Киркоров на церемонията преди няколко години на премиите на телевизия Fashion TV. По-късно те се засичали доста.

Романтичните им връзки почнали предходната есен.

Катя си спомня: "Срещнахме се, с цел да обсъдим свързани с работата въпроси, само че седяхме съвсем до сутринта. Филип описа доста истории от светския си живот, смях се до сълзи ".

През декември предходната година Катя даже се появява вместо артиста на събитие, с цел да получи премия, присъдена на Киркоров, който бе на турне.

Тя бе съпроводена от бащата и децата на Филип.

Поп кралят споделя за това, което го е привлякло у нея: "Катя е друго момиче. Тя има положително образование и интелигентно семейство. Също по този начин е доста значимо за мен, когато имам непосредствен човек, той схваща без думи и не се меси, тъй като постоянно се съсредоточвам върху работата ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР