Филип Буков засега изглежда като един от най-вероятните кандидати за

...
Филип Буков засега изглежда като един от най-вероятните кандидати за
Коментари Харесай

Кой ще е следващият Ерген, вижте кандидатите

Филип Буков към този момент наподобява като един от най-вероятните претенденти за втория сезон на " Ергенът ". Или най-малко на мнозина доста им се желае да видят атлетичния артист точно в тази сантиментална роля.

Освен с Филип Буков, в спекулациите влизат още и имената на Илхан Шен, който е роден в Шумен, само че е огромна звезда в Турция, както и риалити звездата Петър Петров, както и поп фолк певецът Меди. По-интересното е какво споделя неотдавна Буков по тематиката.

За момента артистът не е получавал подобно предложение - това излиза наяве от отговорите му на фенски въпроси в обществената мрежа. Дали е по този начин или е тенденциозен блъф за изненада по-късно, можем единствено да гадаем. Едно обаче, става кристално ясно: Буков ненавижда златотърсачки!, написа " Блиц ".

" Най-много ме изнервят един избран контингент от дами. Те знаят единствено да желаят, единствено да мрънкат, а в подмяна дават един сексуален орган. Ясно е, че са сключили най-древната договорка на света, само че...не става по този начин ", отсича Филип.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР