Филип Буков, който се сдоби с популярност покрай сериалаОткраднат живот,

...
Филип Буков, който се сдоби с популярност покрай сериалаОткраднат живот,
Коментари Харесай

Филип Буков призна, че е хипохондрик

Филип Буков, който се снабди с известност около сериала„ Откраднат живот ”, доста обича да върви на доктор. Актьорът признава, че е хипохондрик и постоянно му се случва да обикаля медицинските кабинети даже при най-малката болка. Той е постоянен клиент на болничните заведения и поради манията си по рисковите преживявания. Артистът нееднократно е трошил разнообразни елементи от тялото си, минавал е и през няколко интервенции на крайниците.
 

Неотдавна Буков се контузи на морето, където беше на отмора с приятелката си Ива. Инцидентът се случил, до момента в който се опитвал да кара кайтсърф. Отървал се без съществени последици, само че със строшен нос и пръст. В предишното обаче е стигал и до хирургични интервенции.

„ Чупил съм си крайници на 6 места, имам интервенции, железа по себе си. Имам скъсани сухожилия на дясното рамо, което го вадих два пъти с мотоциклет, на едното коляно нямам менискус и кръстна връзка ", разказвал е актьорът за прекарванията си. Вследствие на контузиите той развил меланхолия и в този момент тичал до докторския кабинет при най-незначителното неразположение.

Филип е разпален по фитнеса от години . Практикува още бокс и колоездене. Покрай пристрастеността си към спорта той е решил да стартира бизнес с хранителни добавки. Ето какво споделя Буков за новото си начинание: „ Здравейте, познавате ме като артист, може би сте ме виждали в залата или за първи път чувате за мен. Определям се като човек, който живее на високи обороти. Още от детска възраст се занимавам с редица спортове (сноуборд, бокс, колоездене, кайт, мотоциклетизъм). С придвижване на времето насочих тази сила към специалността си на артист, само че спортът продължава да бъде неразделна част от моя живот. През годините съм опитвал доста и разнообразни добавки, само че всички те са или прекомерно скъпи и труднодостъпни, или не работят добре, или просто не ми харесват като усет ”

Звездата от сериалите „ Откраднат живот ” и „ Татковци ” споделя, че е лишило повече от година, до момента в който създаде продуктите си и ги пусне на пазара. Филип се срещал с доста технолози, които провели редица проби и проучвания.  Сега показва добавките като изчистени формули с високо качество.

След присъединяване си в „ Сървайвър ”, където се разболя и се стопи до неразбираемост, Буков съумя да върне положителната си форма и отново да напомпа мускули. Както всеки актьор, и на него суетата на му е непозната – обича да наподобява добре и да се хвали с достиженията си. Филип се фука още, че в последно време ползата на дамите към него се е засилил. Често му се случвало много по-възрастни от него дами да го смъкват. Последната, която му налетяла в столично заведение, била към 50-те, само че добре поставена и с привлекателна визия. Актьорът обаче е правилен на половинката си Ива и не си помисля да върви по непознато.

Преди към месец Буков загатна в обществената мрежа, че има желание да минава под венчило. Той сподели фотография на хубав пръстен, наподобяващ годежен, на ръката на приятелката си. Според осведомени честите произшествия и травми го предиздвикали да се замисли за смисъла на живот. В края на годината той ще навърши 30. Усещал, че му е време да улегне и не желал да отсрочва повече. Хора от обкръжението на Филип издават, че той се чувствал подготвен да се обвърже съществено, даже публично. Предстои да забележим дали в действителност ще има женитба или двойката ще си остане на равнище „ сгодени ”.

Хубавицата Ива не е известна в общественото пространство. Известно е, че учи последна година в Софийския университет и желае да се занимава с реклама. С артиста са дружно от една година и той не крие, че е доста влюбен в нея.

Първата среща на двойката се състояла в софийски клуб, където актьорът бил предизвикан от външния тип на хубавицата. Тя се направила на недостъпна, с което още повече привлякла вниманието му. Провели няколкоминутен диалог, а по-късно се намерили в обществената мрежа и почнали да си пишат. Oтношенията им се развили напълно естествено. Докато се осъзнаят, към този момент се носели на крилете на любовта.

Буков е имал и други съществени връзки в предишното. Най-дългата траяла цели 9 години с ученическата му обич, само че се разпаднала поради другите житейски възгледи на участниците в двойката, както и поради несходство в характерите. Сега ситуацията било по-различно, тъй като Филип се намирал в различен стадий от живота си – към този момент не му се ходело по дами и желал да се отдаде единствено на една.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР