Филип Буков е поредният, който напуска шоу след проблеми със

...
Филип Буков е поредният, който напуска шоу след проблеми със
Коментари Харесай

Болести и смърт в риалити предавания

Филип Буков е следващият, който напуща шоу след проблеми със здравето



Всеки един участник в риалити формат влиза с две цели - първата е огромната премия, а другата да тества силите и уменията си.

Редица приключенци загърбват работа, семейство и близки, с цел да пробват до каква степен могат да стигнат в борбите с тежките условия, апетит и тествания на най-различни характери.

Има единствено един проблем - не знаеш какво може да ти се случи в рисковите условия. Последният образец за това е Филип Буков. Актьорът от " Татковци " се съгласява да влезе в " Сървайвър ". Младежът, чиято звезда на дребния екран изгря в " Откраднат живот ", е смятат за любимец, още щом излиза описът с участниците, които отпътуват за Доминикана.
 Буков към този момент е в България и ще се подложи на проучвания Буков към този момент е в България и ще се подложи на проучвания


Само че... сърцето съобщи Буков. Тренираният и здрав като бик артист припада няколко пъти. Налага се да влезе в болница, а там му откриват проблем с най-важния орган. За да се предотврати по-сериозно следствие за артиста, той е заставен да напусне шоуто. Буков напълно не е единственият със здравословни проблеми в разнообразни риалити формати през годините.

На Емил Каменов също му бе открит проблем със сърцето, когато здравенякът взе участие в " Къртицата ". Якият мачо обаче взема решение да продължи изявите си на личната отговорност. И за благополучие нищо не му се случва.

За разлика от Буков и Каменов артистът Нончо Воденичаров нямаше шанса и умря в " Сървайвър ". Според формалната информация нещастието настава след следващото съревнование, включващо катерене по въже, което племето на 53-годишния кмет губи. След аутопсия излиза наяве, че масиран инфаркт е причина за гибелта на Воденичаров.
 Воденичаров почина по време на фотосите на Воденичаров почина по време на фотосите на " Сървайвър "


Той е първият участник в " Сървайвър " в интернационален проект, който умира по време на фотоси на формата. По предпочитание на участниците играта продължава. При сходен случай със загуба на живота на участник година по-късно, по време на снимането на френската версия на " Сървайвър ", продукцията прекрати работа.

Ивайла Бакалова пък счупи крайник в " Къртицата " преди години. Това наложи миската да си тръгне прибързано от шоуто, което бе шлагер преди десетина години у нас.
 Бакалова пострада неприятно в Бакалова пострада неприятно в " Къртицата "


Красавицата не е единствената, която троши крак в този формат. Стоян Бончев също бе изведен от играта още на втората седмица от предаването.

Красавицата Индира Касимова, отново от същото шоу, бе ухапана от скорпион. Мацката за малко не получи алергичен потрес по-късно.

И във " Фермата " може да пострадаш, освен това неприятно. Последният образец за това е Георги от предпоследния сезон на формата. Гологлавият мъж падна по време на двубой. Той се катери по мрежа, само че внезапно изгуби равновесие и се строполи на земята. Веднага бе откаран в болница, където лекарите изрично му не разрешават да се върне още веднъж в стопанството.
 Георги падна от високо и присъединяване му във Г еорги падна от високо и присъединяване му във " Фермата " завърши


Преди това писателят Калин Терзийски също имаше доста съществени сърдечни проблеми, до момента в който бе във " Фермата ". Наложи се да бъде викана Бърза помощ, като даже имаше опасения за живота на създателя. За благополучие всичко се размина без съществени последици.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР