Филип Аврамов влиза в ролята на Чичо Коледа в новата

...
Филип Аврамов влиза в ролята на Чичо Коледа в новата
Коментари Харесай

Присъединете се към Филип Аврамов на премиерата на Чичо Коледа

Филип Аврамов влиза в ролята на Чичо Коледа в новата лента с едноименно заглавие на режисьора Ивайло Пенчев. Филмът ще бъде показан публично в на 23-ти ноември в Зала 1 на НДК от 19:00 ч. в рамкита на Киномания. " Чичо Коледа " към този момент сграбчи сърцата на варненската аудитория и получи Наградата на публиката на фестивала " Златна Роза " и Наградата на град Варна на " Любовта е полуда ".

Филмът носи духа на Коледа и преплита орисите на няколко герои. В центъра на сюжета са дете, което мечтае да има семейство и мъж в костюм на Дядо Коледа, който е изгубил самоличността си. Историята заплита орисите и на таксиметров водач и момиче, готово на всичко, с цел да реализира фантазията си, улични музиканти с положително сърце – всеки със своята обич, другарство, горест и благополучие. Следват куп комични обстановки и всеки търси това, за което жадува най-вече - семейство, амнистия, обич, другарство. Няма по какъв начин желанията им да не се осъществен, стига да повярват в Чичо Коледа!



" Това е една смешно-тъжна история. Поставени са съществени въпроси. Идеята породи от съсценариста Божан Петров след ефирен репортаж. Надявам се феновете да погледнат и на себе си с усмивка и в последна сметка да си кажат: Животът е прелестен! ", сподели пред Радио София режисьорът Ивайло Пенчев.
Новият български филм " Чичо Коледа " е въодушевен от същинска история
Когато си спрял да вярваш в Дядо Коледа и когато минимум очакваш някой да ти помогне, можеш да срещнеш своя Чичо Коледа задремал на авт...

Продуцентът – студио CINEMAQ, което отбелязва и своя 25-годишен празник – още веднъж събира огромни имена от българското кино и театрална сцена – Малин Кръстев, Васил Банов, Свежен Младенов, Симона Халачева, Милена Аврамова, Стефан Денолюбов, София Бобчева, Китодар Тодоров и е със специфичното присъединяване на Аня Пенчева. На Филип Аврамов партнира и дребният Ален Ангелов в ролята на сирачето, който решително върви по стъпките на татко си артистът Деян Ангелов и има цели три пълнометражни кино лентата зад тила си.

Всеки, който желае да се допре до магията на коледния филм, може да пристигна на формалната премиера и да види звездите на на аления килим! Билети за премиерата могат да бъдат закупени онлайн или на касите на НДК.

Последавйте ни във Фейсбук и.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР