Филип Аврамов, известен като българския Ал Бънди от тв сериала

...
Филип Аврамов, известен като българския Ал Бънди от тв сериала
Коментари Харесай

Новата на Фицата здраво стъпи на врата му, превърна го в чехльо и го върти на пръста си

Филип Аврамов, прочут като българския Ал Бънди от тв сериала „ Домашен арест ”, наподобява на своя воин и в живота. Откакто се радва на втора брачна половинка – красивата туркиня Севинч Ибрахим, Фицата се е трансформирал в мъж под чехъл. Вкъщи артистът е в ролята на домакински иконом на своята жена и дребната им дъщеря Ана.

Актьорът има още една щерка – Рая, от брака с колежката си Милена Спиридонова. В предходното си семейство Фицата си позволяваше волности като запивки с другари и типичното за героя му Костадин от сериала залежаване по дивана. В брака му със Севинч нещата били много по-различни. От обич към втората си жена Фицата даже стартира градежа на къща в столичния квартал „ Надежда ”. Върху унаследен имот артистът стартира да строи 2-етажен дом, само че харчовете го вкараха втежки банкови заеми.

Брюнетката, която е здравна сестра в „ Пирогов ”, макар миловидния си тип се оказала с дисциплинираност на полковник и всяка заран сервирала на обичания лист със задания, които да свърши денем. „ Не можем да познаем Фицата, какво нехайно момче беше, а какъв чехльо стана ”, подсмихват се сътрудниците на веселяка. Въпреки че е претрупан, Аврамов на всички места се хвалел, че е безпределно благополучен с огромната си обич, написа Уикенд. 
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР