Филип Аврамов изуми всичките си познати с начина, по който

...
Филип Аврамов изуми всичките си познати с начина, по който
Коментари Харесай

Фицата остави без работа майката на детето си, Севинч едва преживява с мизерната си заплата от „Пирогов”

Филип Аврамов изуми всичките си познати с метода, по който постъпи с майката на второто си дете – Севинч Ибрахим, откакто се раздели с нея. Заради него тя изгуби работата си като музикант. Талантливата певица, която преди време стигна финалите на шоуто „ Гласът на България ”, а след това работеше с Миро, сега въобще не стъпва на сцената, научи HotArena.

Вече повече от година Сиси, както приятелите назовават Севинч Ибрахим, не е излизала пред аудитория. Единственото зрелище, в което тя имаше опция да изявява своя музикален гений, бе шоуто „ Бог Рок ”, в което съществена звезда е някогашната ѝ половинка Филип Аврамов. В него младата певица изпълняваше поддържаща роля на бекинг вокал и бас китарист. Това за нея беше освен работа, само че и тип терапия след съсипващия душeвността й труд като здравна сестра в „ Пирогов ”, където от години е на контракт, настояват нейни познати. Въпреки големия си триумф обаче спектакълът „ Бог Рок ” ненадейно спря да се играе още преди повече от година. Наскоро той се завърна на сцената, само че с нов баскитарист и без Севинч. Никой не знае какво се е случило с уговорките на младата жена в представлението.

Според слуховете, певицата е била принудена да напусне спектакъла. След като любовната й случка с Фицата завършила, двамата мъчно издържали да бъдат в една и съща стая, камо ли да споделят една и съща сцена. Логично, с цел да не остане спектакълът без огромната си звезда, се е наложило да се търси заместител на неговата някогашна половинка. По този метод Севинч Ибрахим изхвърчала от представлението. На афишите продължава да попада нейната фотография, само че тя към този момент не се появява на сцената. От формалната страница на представлението във Facebook излиза наяве, че в него сега вземат участие единствено четирима души – всичките мъже: Филип Аврамов, Цветан Андреев, Красимир Спиридонов и „ новият политик ” Калин Вельов.

Междувременно осведомени с драмите на разпадналата се двойка разкриха, че не Севинч Ибрахим е била главната виновница за раздялата, а Филип Аврамов. Въпреки че той доста обичал момиченцето, което певицата му роди преди 3 години, преднамерено избягвал грижите за него, с което вбесявал половинката си. Фицата предпочитал да си намира работа надалеч от вкъщи си, вместо да остане при жена си и детето, с цел да оказва помощ със промяната на памперсите, храненето, придружаването до детската площадка за игри и най-много – с успокояването му, когато се разплаче.

„ Двамата се разделиха, тъй като на индивида не му се гледаше малко дете! Севинч и преди, и в този момент, сама се грижи за детето. Той с нищо не й помагаше! ”, разясняват хора от обкръжението на Коцето от сериала „ Домашен арест ”. Същите хора настояват още, че когато не е в роля, Фицата е заплашителен саможивец, непрестанно мрънка и се оплаква и е същинско тестване да живееш под един покрив с него. Според тях, когато дребната му дъщеричка Ана се появила на бял свят, той към този момент бил не запомнил какъв призрачен сън е било развъждането на нейната сестричка Рая – плод на любовта с първата му жена – актрисата Милена Аврамова. С доста наслада очаквал раждането на бебето, само че след няколко безсънни нощи почнал все по-често да намира аргументи да не се прибира у дома. В неговия случай това не е мъчно – постоянно може да изникне артистичен ангажимент късно вечер или някое турне в провинцията, по време на което таткото умерено да запива с сътрудниците след зрелище, а след това да се наспи в хотелската стая, до момента в който половинката му дундурка ревящо дете в София. Не инцидентно точно тя избира и кръстника на момиченцето – това е нейният изобретател за сцената в „ Гласът на България ” – Миро.

Младата майка изтърпяла сама сериозните моменти с коликите, появяването на зъбките и прохождането на момиченцето. Постепенно почнало да ѝ писва да е все сама и единствените грижи на половинката й да са понякога да изведе детето на разходка. Скандалите в фамилното гнездо почнали да зачестяват, до момента в който най-после двамата се разделили. Според слуховете, това е станало още преди повече от година. В началото на тази година стана ясно, че Фицата още веднъж работи с някогашната си жена Милена, което бе разчетено като знак, че двамата са се сближили още веднъж след неговата невярност със Севинч.

Днес, както „ Уикенд ” писа, към този момент настойчиво се твърди, че остарялата обич още веднъж се е разгоряла. Много хора се чудят по какъв начин Милена е намерила сили да елементарни на погрешния Филип. Междувременно Сиси продължава да отглежда дъщеричката си, признателна, че може да разчита най-малко на работата в „ Пирогов ”, с цел да не остане без пари.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР