Филаделфия Филис сложи край на най-лошата си серия от началото

...
Филаделфия Филис сложи край на най-лошата си серия от началото
Коментари Харесай

Филаделфия спря пропадането с канонада срещу НЙ Метс

Филаделфия Филис постави завършек на най-лошата си серия от началото на сезона в МЛБ. Свободното рухване на авансово посочения като любимец за купата от Световните серии клуб спря на седем следващи загуби, откакто тази нощ отборът на Гейб Каплър победи Ню Йорк Метс с 13:7 вкъщи.

За " филитата " това беше едвам втори триумф в последните 10 мача, като в предходните три седмици тимът беше изгубил 16 от 22. В резултат Филаделфия освен изпусна първото място в Източната дивизия на Националната лига, само че и изостана с пет мача и половина зад новия водач Атланта Брейвс.



Нощес на предна линия излезе тежката артилерия на Филис и офанзивата на отбора осъществя 19 шлагера против Метс, от които четири хоумръна. Хеан Сегура и Рийс Хоскинс завъртяха соло обиколки в 1-вия ининг, а Майкел Франко и пинч-хитърът Джей Брус създадоха двойни изстрели надлежно в 5-ия и 6-ия. Суперзвездата Брайс Харпър пък удари два двойни шлагера с по 1 RBI.

Гостите също направиха четири хоумръна. За " жителите " топката над оградата на ст. " Ситизънс Банк Парк " изпратиха Тод Фрейзиър и Уилсън Рамос в 3-тия ининг, Майкъл Конфорто в 5-ия и Доминик Смит в 9-ия – всичките за по една точка.



Зак Ефлин (W 7-7) бе започващ питчер на Филаделфия и за 5 ининга даде 11 шлагера и 6 точки при 4 страйкаута и една база за боли. Негов конкурент на възвишението беше левичарят на Ню Йорк Стивън Мац (L 5-6), който бе заменен след 4 ининга и 1/3, откакто пусна 7 точки от 10 шлагера.

" Придържахме се към игровия си проект да направляваме обстановката, като подхождаме с малко надменност – разяснява мениджърът на Фили Гейб Каплър. – Понякога малко в допълнение надъхване преди мача води до повече самонадеяност по време на играта. Смятам, че извлякохме нужната изгода. "



Филаделфия Филис - Ню Йорк Метс 13:7
ст. " Ситизънс Банк Парк "
1 2
3
4
5
6
7
8
9
R
H
E
НЙ МЕТС
2
0
2
0
2
0
0
0
1
7
15
1
ФИЛАДЕЛФИЯ
3
1
0
1
3
4
0
1
Х
13
19
0

ОСТАНАЛИТЕ РЕЗУЛТАТИ В МЛБ ОТ 24 ЮНИ:

Американска лига

Ню Йорк Янкис - Торонто Блу Джейс 10:8
Бостън Ред Сокс - Чикаго Уайт Сокс 6:5
Кливланд Индиънс - Канзас Сити Роялс 3:2 (10 ининга)

Национална лига

Чикаго Къбс - Атланта Брейвс 8:3
Аризона Дайъмъндбекс - Лос Анджелис Доджърс 8:5
Сан Франциско Джайънтс - Колорадо Рокис 0:2

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР