ФИЛАДЕЛФИЯ (AP) — Зак Уилър удари шест за 7 1/3

...
ФИЛАДЕЛФИЯ (AP) — Зак Уилър удари шест за 7 1/3
Коментари Харесай

Уилър удари 6 удара, Филис топ национали с 4-2 за най-добрата 32-ра победа в MLB

ФИЛАДЕЛФИЯ (AP) — Зак Уилър удари шест за 7 1/3 ининга и Филаделфия Филис продължи пламенното си начало с 4 -2 победа над Вашингтон Нешънълс в петък вечер.

Филис се нуждаеха единствено от 2 часа и 15 минути пред друга претъпкана аудитория от 44 507, с цел да подобрят до 32-14, най-хубавият връх в бейзбола.

Уилър (5-3) получи бурни аплодисменти, когато беше повдигнат с един навън в осмия ининг. Той разреши два ръна и хвърли 104 удара, с цел да завоюва петото си следващо решение. Wheeler направи необикновено 0-3 в първите си четири старта - и Phillies загуби всичките четири мача - преди да възобнови мястото си като един от най-хубавите питчъри в бейзбола.

Десничарят беше помрачен на моменти през този сезон от левичаря Рейнджър Суарес и неговия връх от 8-0, само че към момента няма различен питчър, който Филис желаят да бъде на път за огромен мач.

Уилър имаше седмия си първокласен старт за сезона и 71-ия си с Филис. Той е подравнен с аса на Янкис Герит Коул за най-качествените стартове във висшите ли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР