ФИЛАДЕЛФИЯ (AP) — Хауи Роузман иска перспективите за проект на

...
ФИЛАДЕЛФИЯ (AP) — Хауи Роузман иска перспективите за проект на
Коментари Харесай

Филаделфия Ийгълс искат избраните от проекта да играят добре, да направят правилното нещо и да се пенсионират с франчайза

ФИЛАДЕЛФИЯ (AP) — Хауи Роузман желае вероятностите за план на Филаделфия Ийгълс да си вземат поука от неотдавнашното пенсиониране на мощните играчи на франчайза Джейсън Келс и Флетчър Кокс.

Генералният управител на Eagles желае евентуалните Eagles да видят хора като ДеВонта Смит, Ландън Дикерсън и Брандън Греъм да продължат да печелят удължавания на контракти и огромни пари години откакто са определени от тима.

Урокът и в двата случая?

„ За нас е страхотна история на триумфа да можем да набираме момчета и да ги подписваме с снадки “, сподели Роузман. „ Мисля, че това е ужасно обръщение към нашия екип, че в случай че дойдете тук и постъпите вярно, не е нужно да си тръгвате. За страдание загубихме двама играчи, двама от най-великите Eagles в историята на нашия франчайз, които се пенсионираха, само че те играха с един франчайз.

„ Мисля, че това е завещание. Да мога да имам играчи, които са в положение да създадат това, когато други играчи видят това, мисля, че това е огромна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР