Фиксацията върху БСП в случая с Бенчо Бенчев е некоректна,

...
Фиксацията върху БСП в случая с Бенчо Бенчев е некоректна,
Коментари Харесай

Бенчев: Давал съм пари, щом не могат да кажат колко, значи имат черна каса

Фиксацията върху Българска социалистическа партия в тази ситуация с Бенчо Бенчев е неточна, неморална и има друга цел. 
 Заловеният с Очите Бенчо Бенчев: Омерзен съм. А желаех единствено да оказа помощ на болен човек  Масова бенчобенчевизация на партиите
Това разгласи Атанас Зафиров от Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия във връзка ареста на общинския консултант от гражданската квота на партията дружно с търсения от Интерпол Димитър Желязков – Митьо Очите в Истанбул, по бТВ. 

Бенчев не е член на Българска социалистическа партия и е по-правилно да бъде представян като консултант от групата на Българска социалистическа партия, посочи Зафиров. Според него офанзивата към Българска социалистическа партия се дължи на обстоятелството, че съперниците на партията са се уплашили от хората, които са се събрали на Бузлуджа и от техния стратегически документ. 

Позицията на партията е, че Бенчо Бенчев не е внасял повече пари от 70 лева на месец, колкото внасят всички съветници на левицата в Бургас.

Относно изявлението на общинския консултант от Българска социалистическа партия Чанко Мирчев пред bTV през вчерашния ден, в което той приказва за десетки хиляди вложени от Бенчев в последната предизборна акция на Българска социалистическа партия Зафиров допусна, че става въпрос за персоналната акция на Бенчо Бенчев. Той влезе в общинския съвет с мажоритарен избор, изясни Зафиров.

Тома Биков от ГЕРБ разяснява като несериозно изказванието, че някой е изплашен от Българска социалистическа партия. На въпроса дали Бойко Борисов е гостувал на Бенчо Бенчев депутатът от ГЕРБ сподели, че няма такава информация, само че попита дали президентът Румен Радев не е гостувал на Бенчев и дали не е получил от него пари за акцията си.

Всички наши деятели са взели участие в акцията на Румен Радев, отговори Зафиров. 

Бенчев: Българска социалистическа партия може да има черна каса

„ Да, спонсорирал съм с пари Българска социалистическа партия. Много повече от това, което се приказва. Щом не могат да кажат тъкмо какъв брой съм дал, значи има черна каса ”, разяснява Бенчев по телефона за бТВ.

„ Това са неистини и интриги, в никакъв случай не са идвали при мен ”, сподели Бенчев във връзка информацията, че Бойко Борисов е бил в къщата му в Меден Рудник като основен секретар на Министерство на вътрешните работи. 

Борисов: Няма да атакува Нинова

Има кой да си дава отговор, в огромна партия постоянно може и такива да се вкарат. Ако очаквате да атакува госпожа Нинова, няма да го направя. Решението в такива случаи е – незабавно гоним, махаме и толкова, тъй като локалните организации постоянно могат да създадат някоя пакост, съобщи министър председателят Бойко Борисов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР