Фиксацията на политическите партии към това дали да или не

...
Фиксацията на политическите партии към това дали да или не
Коментари Харесай

Фиксирането на партиите към Митрофанова било унизително, смята Радев

Фиксацията на политическите партии към това дали да или не участва посланикът на Руската федерация Елеонора Митрофанова на първото тържествено съвещание на новия парламент, е унизително за политическия развой в България.

Това разяснява пред медиите президентът Румен Радев, който по традиция отдаде респект пред Паметника на летеца, намиращ се до Народното събрание, във връзка деня на българската авиация.
 Посланичката на раздора Митрофанова навън от първото съвещание на Народно събрание
Посланичката на раздора Митрофанова навън от първото съвещание на Народно събрание

Посланикът на Беларус също няма да получи покана за тържественото разкриване на Народното събрание

" Това са пълномощия напълно на Народното събрание. Но нали разбирате, че е унизително политическият развой в България да бъде зависещ на това дали един или различен дипломат да участва или не в Народното събрание. Очаквам политическите партии час по-скоро да върнат своя фокус върху същинските проблеми на българите - цените, бюджета,защитата на обществено слабите ", не спести рецензии Радев.

А що се касае до концепцията 48-то Народно събрание да бъде намерено с видеообъщение от президента на Украйна Володимир Зеленски, Радев също бе изострен, въпреки и сбит: " Мисля, че партиите се надпреварват коя първа да загърби същинските ползи на българите. "
 След като за Митрофанова няма покана в Народно събрание, ГЕРБ се сети да кани Зеленски
След като за Митрофанова няма покана в Народно събрание, ГЕРБ се сети да кани Зеленски

Внесено е предложение за нова работна среща, Възраждане няма да вземат участие

Кабинет, само че не непременно, бе също един от акцентите в изявлението на Радев. " Ако няма постоянно държавно управление значи, че няма да има парламент. А българският парламентарен модел се крепи напълно върху Народното събрание. Но, несъмнено, партиите би трябвало да вземат решение алтернативата - държавно управление непременно и с риск от бърз срив или отиваме на нови избори. "
 Първан Симеонов: Партиите ще употребяват Народното събрание да си вършат акция
Първан Симеонов: Партиите ще употребяват Народното събрание да си вършат акция

Има вероятни формули за сформиране на държавно управление

Силният човек на " Дондуков " 2 похвали и активността на българските служби във връзка с изказванията за съветска диря във гърмежа на Кримския мост.

" Искам да поздравя службие и държавното управление за безапелационния отговор. България е суверенна страна и нашите институции би трябвало да пресичат изрично всевъзможни опити нашите територии или името на България да се заместват в терористични действия. "
 Министерство на вътрешните работи: Свършихме си работата по
Министерство на вътрешните работи: Свършихме си работата по " Кримския мост ", материалите са в прокуратурата

Служители от ГДБОП не са изземвали документи по тематиката за взривения камион

" Искам да поздравя всички мъже и дами със сини пагони с празника на авиацията и българските Военновъздушни сили. Да им благодаря за професионализма и всеотдайността, с която пазят въздушния суверенитет на България и макар многочислените тествания съумяват да градят нови качества ", обърна се преди всичко към летците, преди да разяснява настоящите политически тематики, президентът.

Мъжество, мъжество и родолюбие. Тези качества, посочи Радев, въплъщават родните Военновъздушни сили. " Качества, от които толкоз имаме потребност през днешния ден. И напълно неслучайно, в символ на респект на героите летци, бранили Отечеството, нашите предшественици слагат този монумент тук, на метри от Народното събрание, с цел да припомнят какъв брой значимо е да имаме боеспособна авиация. "
 Военният министър: Служебният кабинет не купува самолети, а събира предложения
Военният министър: Служебният кабинет не купува самолети, а събира предложения

Целта била офертите да се показват в Народно събрание и да се вземе осведомено решение

" Крайно време е да осъзнаем, че в Европа бушува война. Много добре знаете, кои политици оставиха България без авиация. Питайте тях ", изострен бе, въпреки и косвено, към кабинета " Борисов " президентът.

" Ще диря и отговор от партиите какви решения оферират за решение на въздушния ни суверенитет, тъй като дълги години няма да имаме F-16, а Миг-29 следващата година ще се приземят. Още през юни постоянното държавно управление изпрати писма, претенции за предложения за лизинг на изтребители към редица сътрудници - Съединени американски щати, Нидерландия, Италия, Швеция, също Израел. Зависи дали ще получим преференциално решение, в случай че такова се получи, ще бъде завършен план за капиталов разход, само че дано подчертая - това ще е решение само на Народното събрание ", посочи Румен Радев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР