Фики Стораро ще почете американската традиция за Деня на благодарността

...
Фики Стораро ще почете американската традиция за Деня на благодарността
Коментари Харесай

Фики ще коли пуйка за празника на САЩ

Фики Стораро ще уважи американската традиция за Деня на благодарността и май ще заколи пуйка.
Празникът тази година се пада на 28 ноември, а по това време изпълнителят ще бъде на турне в Америка дружно с Галена.

Феновете към този момент го закачат, че би трябвало да взе участие в коленето на пуйка, която след това дружно да сготвят и да сложат на масата.

Празникът се празнува всеки четвърти четвъртък на месец ноември и е респект към Бог за плодородната годишна продукция и богатствата, които американците са придобили през годината. В Съединени американски щати обичайно пуйката се цялостни с картофи, царевица, кестени, ориз или други добавки и обичайни локални ястия се сервират към нея.

Стораро и Галена ще пеят на 27 в Лас Вегас, Невада, само че на 28 сигурно ще са свободни и ще могат да вземат присъединяване в обичайните тържества в Съединени американски щати. Много е евентуално Фики да се включи в тържествата на българската общественост, само че надали ще взе участие и в коленето на пуйки там, написа „ България днес”.

На 29 той и Галена ще пеят в Торонто, Канада, а на 30 са в най-българския американски град – Чикаго. Интересна детайлност е, че Фики ще отскочи и до Белия дом, само че дали ще се види с президента Тръмп не е ясно.

Визитата му до Вашингтон и Капитолия ще се състои към Никулден. А почитателите към този момент нямат самообладание да го видят пред президентската резиденция и Капитолия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР