Фики Стораро се прояви като един от фаворитите на публиката

Фики Стораро се прояви като един от фаворитите на публиката ...

Фики Стораро задява певица от Капките.


Фики Стораро се прояви като един от фаворитите на публиката в "Като две капки вода", а зад кулисите и като голям сваляч. Въпреки, че е женен и с дете, чалга изпълнителят не се свени да задява младите си колежки.

HotNews разбра, че на прицела на Фики е изпълнителката Маги Джанаварова. Синът на Тони Стораро засипвал с комплименти гласовитата брюнетка, чиято кариера започна от "Мюзик айдъл". "Трябва да направим дует! Но само дует ли?", уж шеговито й подъхвярлял той, но и от други намеци ставало ясно, че Стораро-младши си търси секс За момента обаче Джанаварова не откликвала на свалките му и се държала като девица. Но до края на сезона на предаването нищо чудно да се поддаде на изкушението. За личния живот на търновката не се знае много. Тя винаги е държала половинките си далеч от публичното внимание.

 
       

View this post on Instagram                      
A post shared by Magi Djanavarova (@magidjanavarova) on Jan 31, 2020 at 4:38am PST

 

"На Фики са му слаби ангелите. Види ли хубава жена и веднага я атакува. Дори не гледа възрастта, но на Луна няма да й обърне внимание със сигурност", коментират приятели на певеца. Ако не е Маги, може пък Дара да си хване, тя изглежда по-податлива, шушукат задкулисно от екипа на Маги Халваджиян.