Фики Стораро се прояви като един от фаворитите на публиката

...
Фики Стораро се прояви като един от фаворитите на публиката
Коментари Харесай

Фики Стораро задява певица от Капките

Фики Стораро се прояви като един от любимците на публиката в "Като две капки вода ", а зад кулисите и като огромен сваляч. Въпреки, че е женен и с дете, чалга изпълнителят не се свени да задява младите си колежки.

HotNews разбра, че на прицела на Фики е изпълнителката Маги Джанаварова. Синът на Тони Стораро засипвал с похвали гласовитата брюнетка, чиято кариера стартира от "Мюзик айдъл ". "Трябва да създадем дует! Но единствено дует ли? ", сякаш шеговито й подъхвярлял той, само че и от други подмятания ставало ясно, че Стораро-младши си търси секс За момента обаче Джанаварова не откликвала на свалките му и се държала като девственица. Но до края на сезона на предаването нищо чудно да се поддаде на изкушението. За персоналния живот на търновката не се знае доста. Тя постоянно е държала половинките си надалеч от общественото внимание.

View this post on Instagram
A post shared by Magi Djanavarova (@magidjanavarova) on Jan 31, 2020 at 4:38am PST

"На Фики са му слаби ангелите. Види ли хубава жена и незабавно я нападна. Дори не гледа възрастта, само че на Луна няма да й обърне внимание сигурно ", разясняват другари на артиста. Ако не е Маги, може пък Дара да си хване, тя наподобява по-податлива, шушукат подмолно от екипа на Маги Халваджиян.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР