Фики Стораро откраднал булката си и поставил родителите си пред

...
Фики Стораро откраднал булката си и поставил родителите си пред
Коментари Харесай

Фики Стораро представил Гюлджан на родителите си с интимни подробности за това дали е девствена

Фики Стораро откраднал булката си и сложил родителите си пред приключен факт. Младият артист изобщо не им дал време да обмислят концепцията за скорошна женитба. Бъдещите тъстове на красивата Гюлждан даже не познавали сватовете, твърди " Уикенд ".

„ Майка й и татко й не знаеха, че тя е у нас. Обадихме се и казахме, че сина ни я взе…”, показа с усмивка Тони Стораро неотдавна. Тогава Фики отлетял в Белгия, където живеела Гюлджан и където се срещнали по-рано. „ Взел я и хайде у дома. Аз не бях там, имах концерт. Звънна ми: „ Дойдохме! Татко, би трябвало да се прибереш у дома, да извикаш по-възрастните, да се съберем…”. И аз: „ Чакай да свърши концерта!”, описа през смях Тони Стораро.

Той добави, че родителите на Гюлджан били, меко казано, сюрпризирани, когато приказвал с тях. Не били доста удовлетворени, че щерка им, без да ги попита, е отишла в дома на избраника си. „ Все отново тя внезапно в името на любовта непосредствено си отива при индивида – изцяло в нашите традиции”, споделя Стораро-старши.

Синът му споделил за Гюлджан часове откакто се срещнал с нея. Срещнал я на свое присъединяване в Белгия, на което бил дружно с колежката си Галена. Още на идващия ден Фики поканил Гюлджан на кафе. Малко по-късно изпратил на татко си видео от тази първа среща, в което показал дамата на сърцето си и декларирал: „ Майко, баща, това е момичето, което доста одобрявам! Тя е бъдещата ми жена! Девствена е, в никакъв случай не е била с друг”.

Тони Стораро си спомня, че в началото си помислил, че синът му се майтапи. Фики обаче траял да се вижда с Гюлджан. „ После се скараха малко, не си говореха, лапешки работи… Един ден ми споделя: „ На мен ми омръзна подобен живот, баща! Гледам ви с майка ми… Отиваш на присъединяване, само че като се прибереш у дома, имаш уют в фамилията. Аз тъй като нямам жена, доста гаджета имам… Не знам къде се разсънвам, в кой град…” Изглежда всичко омръзва!”, спомня си Тони Стораро.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР