Фики Стораро откраднал булката си и поставил родителите си пред

...
Фики Стораро откраднал булката си и поставил родителите си пред
Коментари Харесай

Фики откраднал булката си! Малкият Стораро въртял по 3-4 гаджета наведнъж, преди да срещне Гюлджан

Фики Стораро откраднал булката си и сложил родителите си пред приключен факт. Младият артист изобщо не им дал време да обмислят концепцията за скорошна женитба. Бъдещите тъстове на красивата Гюлждан даже не познавали сватовете, научи HotArena.

Майка й и татко й не знаеха, че тя е у нас. Обадихме се и казахме, че сина ни я взе… ”, показа с усмивка Тони Стораро неотдавна. Тогава Фики отлетял в Белгия, където живеела Гюлджан и където се срещнали по-рано. „ Взел я и хайде у дома. Аз не бях там, имах концерт. Звънна ми: „ Дойдохме! Татко, би трябвало да се прибереш у дома, да извикаш по-възрастните, да се съберем… ”. И аз: „ Чакай да свърши концерта! ”, описа през смях Тони Стораро. Той добави, че родителите на Гюлджан били, меко казано, сюрпризирани, когато приказвал с тях. Не били доста удовлетворени, че щерка им, без да ги попита, е отишла в дома на избраника си. „ Все отново тя внезапно в името на любовта непосредствено си отива при индивида – изцяло в нашите обичаи ”, споделя Стораро-старши, писа „ Уикенд “.

Синът му споделил за Гюлджан часове откакто се срещнал с нея. Срещнал я на свое присъединяване в Белгия, на което бил дружно с колежката си Галена. Още на идващия ден Фики поканил Гюлджан на кафе. Малко по-късно изпратил на татко си видео от тази първа среща, в което показал дамата на сърцето си и декларирал: „ Майко, баща, това е момичето, което доста одобрявам! Тя е бъдещата ми жена! Девствена е, в никакъв случай не е била с различен ”. 

 

 

Тони Стораро си спомня, че в началото си помислил, че синът му се майтапи. Фики обаче траял да се вижда с Гюлджан. „ После се скараха малко, не си говореха, лапешки работи… Един ден ми споделя: „ На мен ми омръзна подобен живот, баща! Гледам ви с майка ми… Отиваш на присъединяване, само че като се прибереш у дома, имаш уют в фамилията. Аз тъй като нямам жена, доста гаджета имам… Не знам къде се разсънвам, в кой град… ” Изглежда всичко омръзва! ”, спомня си Тони Стораро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР