Фики Стораро отбеляза 29-ия си рожден ден със скромно парти,

...
Фики Стораро отбеляза 29-ия си рожден ден със скромно парти,
Коментари Харесай

Фики чукна 29 с Азис

Фики Стораро означи 29-ия си рожден ден със непретенциозно празненство, на което участва фамилията му. Изненада бе наличието на сътрудника му от лекия род – Азис. Всеизвестно е, че от относително скоро време, Кралят на попфолка още веднъж е относително непосредствен със Сторарови. Той дори направи дует с рожденика, който чества точно на националния празник – 3 март. Азис ще е и измежду гост-звездите на юбилейния концерт на татко му Тони Стораро, плануван за 9 май в „ Арена Армеец ”.

 

Припомняме, че преди години Азис не почете поканата на Стораро и не участва на сватбата на Фики, от което произтече засегнатост. За това е признавал нееднократно самият Тони Стораро. Той бил наскърбен, защото с Азис стартирали в попфолка съвсем едновременно и още оттогава са другари, и постоянно доста са си помагали. Именно заради тази причина неочакваното и необяснимо отчуждение на Азис, доста го натъжило. И да е имало съответна причина за него, евентуално към този момент не е от голяма важност, тъй като е в предишното.

 

„ Честит народен празник, България! Нека да бъдем по-добри и благословени! Аз съм най-големият късметлия, че тъкмо през днешния ден на този ден имам рожден ден! ”, написа Фики в обществената мрежа, където показа фрагменти от скромното си празненство. Сред гостите бе и брат му Емрах.

Инфо: Уикенд

Тагове: Фики Стораро Тони Стораро емрах стораро Азис рожден ден
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР