Фики Стораро и съпругата му Гюлджан станаха родители тази сутрин!

...
Фики Стораро и съпругата му Гюлджан станаха родители тази сутрин!
Коментари Харесай

Честито! Фики Стораро стана баща! СНИМКА:


Фики Стораро и брачната половинка му Гюлджан станаха родители тази заран! Екслузивната вест заяви самият фолк артист!

„Роди ми се наследник! Аз съм най- щастливият баща на земята! Бъдете благословени!“, написа изпълнителят в обществените мрежи минути след щастливото събитие.

Синът на е кръстен Тунчер, на името на известния си дядо – Тони Стораро.

Певецът и избраницата му подвигнаха обилна женитба предишния октомври. Тогава от сватбените фотоси стана ясно, че Гюлджан към този момент е в напреднала бременност.
Фики пусна първа фотография на сина си
Тони Стораро още тогава призна, че внукът му ще носи неговото име. Фолк ветеранът освен подвигна женитба за знамение и приказ за сина и снаха си, само че и ги отрупа с повече от великодушни дарове. Той им подари апартамент. А майката на първородния си внук подари с чисто нов първокласен автомобил.

Фики и Гюлджан имат връзка от година и няколко месеца. Семейството на младия артист доста хареса приятелката му и го насърчи да побърза да се ожени за нея. Годежът им пристигна като гръм от ясно небе за почитателите на Фики, защото всички си мислеха, че той има връзка с колежката си Преслава и чакаха да я разгласят публично. Вместо това обаче, Стораро- младши се сгоди на бърза ръка за хубавицата Гюлджан, а двамата към този момент са същинско семейство, след раждането на първото им дете.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР