Фики Стораро е разделен с жена си Гюлджан от почти

...
Фики Стораро е разделен с жена си Гюлджан от почти
Коментари Харесай

Морал – нулев! Ценности – никакви! Пияна до козирката, Гери-Никол налази разведения Фики Стораро


Фики Стораро е разграничен с жена си Гюлджан от съвсем година, само че едвам неотдавна разводът му публично завърши и той още веднъж е ерген. На артиста не му е до нови връзки, само че има дами, които му оферират просто неангажиращ секс и Гери-Никол явно е една от тях.

24-годишната варненка е била видяна на събитие да се увърта към Фики. Тя непрекъснато го прегръщала и даже преднамерено му навирала гърдите и задните си елементи, с цел да го съблазни. Падението й е било цялостно, тъй като очевидци настояват, че певицата е била пияна до козирката и цяла вечер не спряла да се налива.

Гери-Никол постоянно се е държала като на ниска цена момиче, което чака зад ъгъла да припечели за наема, само че в този случай към този момент прекали. Говори се, че Фики бил в меланхолия и неприятно прочувствено положение поради развода си, само че на Гери-Никол не й пука и го налази.

Това държание на уличница не се котира толкоз добре в музикалните среди и неслучайно тя няма доста другари измежду сътрудниците си, а БГ радио всяка година я подценява на церемонията с награди.

Интересното е, че Гери-Никол беше богата и преди да стане известна. Тя няма потребност да се разголва, с цел да се устоя, което значи, че го прави гратис. Това е същинска морална деградация и липса на всевъзможни полезности във възпитанието.

Интелектът на певицата не е на доста високо нови и това се вижда освен по методите й на съблазняване, само че и по мъжете, които харесва. Тя си пада по мускулести мачовци, които не могат да кажат две думи вярно. Фики е нацепен и може би по тази причина го желае в леглото си.

Той може и да я вкара там, само че ще се отнесе с нея като с някоя жица на любовта, на каквато Гери-Никол наподобява. Тя се унижава всеки ден, а дори не го осъзнава, което е извънредно тъпо, настояват хората, докоснали се до „ изисканата ” й личност.

Източник: Crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР