Фики Стораро е поредният фолкизпълнител, който се разделя с музикалния

...
Фики Стораро е поредният фолкизпълнител, който се разделя с музикалния
Коментари Харесай

Фики също си би камшика от Пайнер

Фики Стораро е следващият фолкизпълнител, който се разделя с музикалния колос - " Пайнер ". Фенове на артиста алармираха, че и любимецът им е навън от компанията, откакто не намират към този момент реклама за участията му на формалния уебсайт на компанията.

Кратка инспекция на " Телеграф " откри, че освен не демонстрират къде ще пее, а той напълно е отстранен от каталога им като реализатор, което единствено по себе си приказва, че към този момент не е част от " Пайнер ".

От компанията не разясниха, защото през уикенда са в отмора, само че скоро ще има публична информация за протичащото се. Репортер на вестника се свърза с Фики, който също бе сбит в отговора си. " Все още не се знае какво тъкмо се случва с контракта ми. В началото на март ще е ясно и тогава ще мога да ви кажа сигурно ", съобщи пред " Телеграф " Фики.

Певецът призна още, че е в подготовка на нов албум, с който да зарадва почитателите си.

Въпреки професионалните си разтърсвания, изпълнителят е извънредно благополучен в персонален проект. Преди броени дни означи 3-тия рожден ден на сина си, а на празненството специфичен посетител бе и дребната му дъщеричка, която е гледана като същинска принцеса, защото е единственото момиче в рода Стораро от генерации наред.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР