Фики Стораро е победител в осмия сезон на уникалното шоу

...
Фики Стораро е победител в осмия сезон на уникалното шоу
Коментари Харесай

За Фики Стораро ключът към успеха е старанието

Фики Стораро е победител в осмия сезон на неповторимото шоу за преобразявания. Талантливият реализатор завоюва жури и аудитория с облика на Лайнел Ричи и представянето на песента „ Hello ” . „ Чувството е неописуемо. Все още съм разчувствуван. Не мога да допускам какво ми се случи. Този триумф доста ме развълнува и за мен е като насън. Чувството е магическо, сподели в предаването Фики.
               

A post shared by (@fikistoraro) on May 18, 2020 at 12:33pm PDT

Певецът признава, че до последно не е бил убеден, че може да завоюва в предаването. „ Нямах чувството, че успеха е моя. От първия облик доста се стараех да възпроизвеждам добре всеки идващ, които ми се падне. Много се веселя, че публиката оцени моя труд. Всички участници бяха невероятни ”, споделя той.

За Фики ключът към триумфа е старанието. С такова е подходил към облика на Джей Ло, който е бил най-голямото предизвикателство за него. Той признава, че преди да излезе на сцената е трябвало да преодолее себе си и метода, по който наподобява. Положителната реакция на публиката го е предиздвикала да се усеща благополучен.
               

A post shared by (@fikistoraro) on Mar 2, 2020 at 12:16pm PST

Сред факторите за неговия триумф в шоуто Фики слага екипа, с който е работил. „ Всички пред и зад камерите са страхотни експерти, които те подготвят да работиш с хъс и да правиш всичко по точния метод. За мен през цялото време мотивация беше да върша хубава музика ”, декларира изпълнителят.
               

A post shared by (@fikistoraro) on Feb 25, 2020 at 9:20am PST

Най-голяма опора за него през целия му път в „ Като две капки вода ” е неговият татко – Тони Стораро.  „ Той е индивидът, който постоянно ме стимулира и поддържа. Благодарение на него аз съм това, което съм ”, споделя Фики.

Големият победител загатна, че приготвя доста огромна изненада за публиката, която ще е в друг жанр от този, в който го познават почитателите му. Решил е да сбъдне една своя фантазия.

В изискванията на пандемия Фики се радва, че е бил част от глътката пресен въздух, която шоуто е давало от екрана на феновете. Той дефинира себе си като благополучен човек.
               

A post shared by (@fikistoraro) on Feb 16, 2020 at 9:37am PST
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР