Фики се впуска в ново начинание и изглежда, че нещата

...
Фики се впуска в ново начинание и изглежда, че нещата
Коментари Харесай

Няма да повярвате с какво се захваща Фики! И не, не е свързано с музика

Фики се впуска в ново начинание и наподобява, че нещата отново ще му се получат съвършено. Певецът се потвърди като необикновен подражател и артист в " Като две капки вода " и затвърди усещането с второто си присъединяване в шоуто.

Оказва се, че ще продължим да гледаме актьорските му заложби, само че този път на още по-сериозна сцена и по-точно - театралната. Седмицата, която следва ще бъде много друга за Фики. Освен купоните в нощните заведения, звездата ще взе участие като специфичен посетител в театралната режисура " Направихте ме на вманиачен ".

Виж още: Джъстин Бийбър крещи на жена си? Хайли отговори на мненията след появяването на скандално видео

" Изключително съм благополучен да бъда на една сцена с толкоз надарени артисти. Всички са превъзходни и доста се забавляваме ", сподели Фики след първия театър във Варна. Предстоят представления в Бургас и Пловдив, където Фики излиза на една сцена с Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев, Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов и още свежи и надарени артисти. 

Виж още: Ива Русинова се похвали с триумф в Сърбия, отиде и на море сред надпреварите

Фики чака с неспокойствие новите представления на абсолютния комедиен шлагер на лятото " Направихте ме на вманиачен ". Междувременно артистът има и различен мотив за благополучие, тъй като неотдавна публично удостовери, че ще става татко за повторно. " Ще си имаме дребна принцеса ", написа в Инстаграм Фики и провокира същински възторг. Дълго време се спекулираше за бременността на брачната половинка му Гюлджан, само че в последна сметка той заяви, че радостната вест е истина.

Виж още: Лятно надалеч от морето: Лъчо от СкандаУ с рискови преживявания - скочи с бънджи

Изображение: https://www.instagram.com/fikistoraro/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР