Фики се разплака, след като спечели осмия сезон на „Като

...
Фики се разплака, след като спечели осмия сезон на „Като
Коментари Харесай

Фики надви Дара в Капките

Фики се разплака, откакто завоюва осмия сезон на „ Като две капки вода” и нов автомобил . Той се радваше на цялостната поддръжка на всички звезди на фолк сектора, отпред с Емилия, ДесиСлава, Мария, Анелия. Във финала участваха още Маги Джанаварова, Дара и JJ, а в публиката ги приветстваха участниците в предходните сезони като Софи Маринова, Ненчо Балабанов, Криско, Тита, Мария Илиева. Според регламента на шоуто всеки финалист самичък избра своето обичано парче, с което да се показа за последно пред публиката. Лайнъл Ричи и песента Hello прозвуча в осъществяване на Фики, а Дара влезе в облика на Мария Нейкова с песента „ Вървят ли двама “.



JJ избра Куин и Who wants to live forever, а Маги Джанаварова се преобрази в Уитни Хюстън с въздействащата I have nothing.
Първи отпадна JJ, който е минимум известен измежду финалистите. Трета се класира Дара, само че второ място остана Маги Джанаварова.Финалът пристигна едно предаване след 100-ия рожден ден на Капките. В предаването на 11 май за първи път в историята на шоуто в България участник даде своето място за дълго чакания край, предлгайки опция на идващия класирал се. Жестът беше изработен от Димитър Маринов, който макар своето място във финалната четворка преотстъпи позицията на Маги Джанаварова.

Популярният артист показа, че завръщането му в България е отдадено на огромната му задача - да поддържа млади и надарени актьори в креативния им път. Останалите отвън финала участници също се показаха с обичани части, като най-вече мнения събраха Галя, Тото и Анди като Белослава и „ Ъпсурт”.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР