Фики пак се сгоди за Гюлджан! Първата церемония беше в

...
Фики пак се сгоди за Гюлджан! Първата церемония беше в
Коментари Харесай

Фики се жени през октомври, чуди се как да дразни голямата си любов Преслава

Фики отново се сгоди за Гюлджан! Първата гала беше в навечерието на Свети Валентин, само че на влюбения артист тя я очевидно му се е сторила незадоволителна. Тогава Стораро-младши падна на колене пред избраницата си, връчи й пръстен, а присъстващите родственици бурно го приветстваха, написа " Уикенд ". В годеж №2 Фики още веднъж се регистрира с украшение пред Гюлджан. Този път обаче той подари пръстена на борда на хеликоптер. Слагайки украшението на дясната ръка на девойката, артистът я попита дали ще се ожени за него. Тя пък не се поколеба с отговора – на мига извика отчетливо: „ Да!”

Във фолк средите допускат, че и с този годеж младият Стораро цели да нервира Преслава.Добричлийката, за която се твърди, че е огромната му обич, имаше рожден ден на 26 юни, а вертолетният обред се организира в навечерието на празника й. „ Фики предложи брак на Гюлджан, с цел да скапе настроението на някогашната си преди ЧРД празненството й. Той по този начин и не може да елементарни на Преслава, че го използваше единствено за секс и не беше откровена в връзките си с него”, настояват доближени на мускулестия реализатор от турски генезис.

Във фолк средите се мълви, че сватбата ще бъде през октомври, само че към момента няма удостоверение. В „ Пайнер” занапред вървят залози, че венчавката на Стораро ще е ненадмината по помпозност. Даже брачното празненство на Джена и орк. „ Канарите” щяло да бледнее. Фики има навика да показва претрупаност на сходни събирания – даже абитуриентският му бал беше блестящ като холивудско празненство.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР