Фики отново е в устата на хейтърите. След като оставиха

...
Фики отново е в устата на хейтърите. След като оставиха
Коментари Харесай

Цицките На Фики Увиснали Заради Анаболите

Фики още веднъж е в устата на злобарите. След като оставиха несъразмерните по отношение на фигурата му кльощави крайници на мира, в този момент идва ред на гърдите. Оказа се, че синът на Тони Стораро умерено може да се конкурира по бюст с колежките си, напомпали великански силиконови пазви.

Тези дни Фики пусна нов видеоклип, а в един от фрагментите ясно се виждат провисналите му гърди. По-наблюдателните незабавно се активизираха и започнаха да се майтапят жестоко с него в обществените мрежи, че към този момент има потребност от сутиен.

Според тях увисналата част от тялото му се дължи на анаболите, които му оказват помощ да се приготвя преди снимането на клипове, когато реши да е гол.

“Не мисля, че от трениране има такива ужасни гърди. Това е непряк резултат от анаболите и другите неща, които вземаше преди. Сега всички знаем, че Фики е една поничка и понякога има почти обичайно тяло, като поблъска в залата, само че другояче си е шишко”, пишат в социалнит мрежи, отбелязва Лупа. Някои прибавят, че той е мъжки еквивалент на Андреа – наподобява ужасно на фотоси, само че не и в реалност.

ФИКИ СИ НАТОПОРЧИ ЗЪРНАТА В НОВИЯ КЛИП С ЦВЕТЕЛИНА ЯНЕВА

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР