ФИФА започва разследване срещу Уест Хам относно трансфера на нападателя

...
ФИФА започва разследване срещу Уест Хам относно трансфера на нападателя
Коментари Харесай

ФИФА разследва Уест Хам заради неуредени сметки с Айнтрахт

ФИФА стартира следствие против Уест Хам по отношение на прехвърлянето на нападателя на отбора Себастиан Але след заведен иск от страна на някогашния клуб на французина Айнтрахт (Франкфурт). Германският клуб е подал недоволство към ФИФА за неизплатена сума в размер на 5,4 милиона евро от страна на “чуковете”, които са били включени в договорката за футболиста през предходната година.

В своето изказване Международната футболна федерация съобщи: “Можем да потвърдим, че получихме иск от страна на немския клуб Айнтрахт (Франкфурт) против британския клуб Уес Хам Юнайтед. Въпросът към момента се проверява и не можем да предоставим в допълнение информация”.

От Уест Хам упорстват, че забавянето е настъпило след проблем сред двата клуба и заплащането е в развой на реализиране, само че от клубът няма да разясняват обстановката публично.

Але дойде в лондонския клуб през предишното лято и се трансформира в рекордната покупка на тима откакто “чуковете” заплатиха на Айнтрахт близо 43 милиона паунда. От началото на сезона нападателят има 7 гола и 2 асистенции в общо 33 срещи за Уест Хам.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР