ФИФА уважи молбата на Украйна да отложи полуфиналния плейоф за

...
ФИФА уважи молбата на Украйна да отложи полуфиналния плейоф за
Коментари Харесай

Още няма дата за баража за СП между Шотландия и Украйна

ФИФА почете молбата на Украйна да отсрочи полуфиналния плейоф за присъединяване на Световното състезание в Катар с Шотландия, само че нова дата към момента не е планувана.

Двете страни трябваше да се изправят една против друга на „ Хемпдън Парк “ на 24 март, само че украинците помолиха Международната футболна централа да отсрочи дуела, откакто страната бе нападната от Русия.

Разговорите за нова дата не престават сега, макар че се чака конфликтът да се организира през юни. Победителят от полуфинала сред Уелс и Австрия би трябвало да се изправи против спечелилия въпросната двойка сред украинци и шотландци.

Все още не е ясно дали отсрочените мачове ще повлияят на жребия за финалите, който би трябвало да се порведе на 1 април в Доха. Световното състезание стартира на 21 ноември в Катар. Полуфиналът на Русия с Полша към този момент беше отсрочен след взаимно изказване от техните противници дружно с Швеция и Чехия, които споделиха, че отхвърлят да играят с Русия. ФИФА по-късно наложи възбрана на руснаците за присъединяване в интернационалните шампионати, в това число Мондиала в Катар.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР