ФИФА спря трансферите на колумбийския Онсе Калдас, който се оказа,

...
ФИФА спря трансферите на колумбийския Онсе Калдас, който се оказа,
Коментари Харесай

Играч на ЦСКА - София в основата на наказание в Колумбия - ФИФА се намеси

ФИФА спря прехвърлянията на колумбийския Онсе Калдас, който се оказа, че дължи пари на венецуелския Монагас, които имат 30% от прехвърлянето на Марселино Кареасо в ЦСКА - София. Според журналиста Пипе Сиера международната футболна централа към този момент е наложила глобата на колумбийския тим, който би трябвало да се издължи на сътрудниците си от Венецуела.
 Марселино Кареасо минава прегледи през днешния ден Марселино Кареасо минава прегледи през днешния ден
Марселино дойде на " Армията " точно от този тим през септември 2022 година и се трансформира в главен футболист в състава на Саша Илич. За колумбийския отбор Кареасо изигра 140 мача и означи 20 гола, като добави и 7 асистенции, които направи в границите на 4 години сред 2018 и 2022. Сумата, която Онсе Калдас би трябвало да заплати на Монагас не е огромна, само че клубът реши пръвоначално да апелира глобата, само че в този момент се чака да се издължи.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР