ФИФА е започнала разследване срещу полузащитника на Тотнъм Деле Али

...
ФИФА е започнала разследване срещу полузащитника на Тотнъм Деле Али
Коментари Харесай

ФИФА разследва Деле Али заради показания среден пръст в мача със Словакия

ФИФА е почнала следствие против полузащитника на " Тотнъм " Деле Али поради непристоен жест по време на мача от международните квалификации сред Англия и Словакия, оповестява Би Би Си.

Националът на " трите лъва " беше уловен от камерите на " Уембли " да демонстрира междинен пръст. Ситуацията стана в 77-ата минута, когато Али беше блокиран от Мартин Шкъртел. Съдията Клемен Турпен продължи играта и не отсъди фаул. Това сътвори усещания, че жестът на Али е ориентиран към френския рефер, с който замени думи в края на срещата.

След дуела 21-годишният футболист съобщи, че жестът му е бил към някогашния му съотборник в " Тотнъм " Кайл Уокър. Али разясни, че всичко е било плод на смешка и действието му не е за да обиди някого.

Мениджърът на " Тотнъм " Маурисио Почетино дефинира обстановката като безобидна. Според аржентинеца Али е извадил неприятен шанс, че камерите са уловили случката.

Селекционерът Гарет Саутгейт одобри с усмивка станалото. Той изясни, че Али и Уокър поддържат връзка по чудноват метод посредством смешки.

Англия е покрай класиране на международното в Русия следващата година. Два кръга преди края на квалификациите тимът заема първото място в група F с 20 точки и има преднина от пет пред Словакия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР