ФИФА даде предложения за решаване на някои от казусите, които

...
ФИФА даде предложения за решаване на някои от казусите, които
Коментари Харесай

ФИФА даде предложения по въпросите за договорите на играчите и трансферния прозорец

ФИФА даде оферти за решение на някои от въпросите, които ще се появят вследствие на пандемията Covid-19. От Световната футболна централа са образували работна група, която към този момент излезе с съответни разновидности за деяние.

По отношение на проблема с изтичащите контракти на играчите в края на сезона и влизане в действие на други договори от новия подобен предложенията на ФИФА са следните:

- Когато обещано съглашение изтича на в началото плануванаъа последна дата на сезона, контрактът се удължава до новата последна дата на сезона.
- Когато едно съглашение би трябвало да стартира в в началото плануванаъа дата на начало на нов сезон, влизането в действие се забавя до новата начална дата на нов сезон.
- В случай на припокриващи се сезони или интервали на регистрация и страните не съумеят да се спогодят друго, преимуществото е на първия клуб на дадения футболист, с цел да може да се резервира тима в цялостен състав до завършане на шампионата.
 ФИФА с промени за олимпийския шампионат по футбол
По отношение на заплащането на възнагражденията на чиновниците и играчите в даден клуб от ФИФА предлагат интензивни диалози за намиране на най-хубавата формула, до момента в който трае изключителното състояние:

- Клубовете и чиновниците се предизвикват да работят дружно, с цел да реализиран единодушие за отсрочване или понижаване на заплатата с рационална сума за интервала на прекъсване на работата.
 Битката на спортния свят с COVID-19 продължава (новините към 13:00 ч.)
Що се отнася до промени в интервалите на регистрация от ФИФА показват подготвеност да се съобразят с всички стремежи за промени на трансферните прозорци:

- Всички поръчки за удължение или изменение на интервалите за регистрация (трансферни прозорци) да бъдат утвърдени, при изискване че тяхната дълготрайност подхожда на оптималния предел (т.е. 16 седмици).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР