Fibank (Първа инвестиционна банка) вече предлага на български граждани, получаващи

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) вече предлага на български граждани, получаващи
Коментари Харесай

Fibank с атрактивен ипотечен кредит за българи с доход от чужбина

Fibank (Първа капиталова банка) към този момент предлага на български жители, получаващи приходи в чужбина, опцията да получат ипотечен заем с преференциални лихвени условия. Продуктът е предопределен за физически лица, които са самонаети или работят на непрекъснат трудов контракт в страна от Европейския съюз, Европейското икономическо пространство, Швейцария, Съединени американски щати, Канада и Англия. Ипотечният заем за българи с приход от чужбина е с атрактивна рента.

Кредитът може да бъде употребен за закупуване на по-голям апартамент в града, за покупката на мечтаната къща в страната или на морския бряг, за придобиването на кокетно студио в обичания планински курорт в България или за погасяване на съществуващи отговорности. Специално за клиентите, които желаят да рефинансират ипотечен заем от друга банка, Първа капиталова банка ще заплати дължимите разходи за нотариални и държавни такси за учредяването на ипотека, в размер до 1200 лева

Финансирането с новия ипотечен заем за българи с приход от чужбина е до 70% от пазарната стойност на парцела в левове и евро. Банката предлага дълъг период за погасяването му - до 25 години, на равни погасителни вноски. При предварително погасяване след изплащането на 12 месечни вноски не се дължи комисиона. Кредитополучателите могат да създадат и застраховка за отбрана с услугата .

Повече информация за ипотечния заем за българи с приход от чужбина и другите ни артикули, можете да получите от нашите кредитни консултанти, в това число посредством видео връзка, както и на нашия уебсайт:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР