Fibank (Първа инвестиционна банка) ще се включи в дарителската кампания

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) ще се включи в дарителската кампания
Коментари Харесай

Fibank дарява 1000 теста за безплатно изследване на COVID-19

Fibank (Първа капиталова банка) ще се включи в дарителската акция в битката с разпространяването на ковид COVID-19, разбра HotArena.

Благодарение на дарението, направено от банката, общо 1000 души ще получат опцията да бъдат гратис изследвани за вируса. Тестовете ще бъдат предопределени за проучване на жители, ориентирани от персоналния си доктор.

Общият брой проби за COVID-19 ще бъдат разпределени сред четири лечебни заведения и лаборатории: медицински центрове FiHealth и Neoclinic, лаборатории Бодимед и Рамус. Дарението покрива както разноските за закупуването на тестванията, по този начин и за провеждането им в домашни или клинични условия.

Главният изпълнителен шеф на банката – господин Никола Бакалов – показа, че управлението на банката следи динамичното развиване на епидемиологичната конюнктура и при нужда е готово да разшири обсега на дарението.

„ Като обществено виновна и публично ангажирана институция, Fibank е съпричастна с зародилите провокации пред българските жители и бизнеса в този сложен за всички ни миг. Ежедневно работим върху разнообразни оферти, с цел да можем да използван нужните ограничения за финансово успокоение на нашите клиенти, грижа и сигурност за тях и чиновниците ни. С даряването на проби се надяваме, че ще помогнем на още българи да бъдат навременно диагностицирани и излекувани сполучливо “ – добави господин Бакалов.

--

Fibank е първата банка в България, която обезпечи опция за отсрочени кредитни заплащания на своите клиенти, както и редица други финансови облекчения. Освен това банката обезпечава оптимален набор от услуги за цифрово банкиране, грижейки се за непрекъсваемостта на финансовите процеси, както и оптималната сигурност за чиновниците и клиентите в банковите офиси.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР