Fibank (Първа инвестиционна банка) постоянно оптимизира своите продукти и услуги

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) постоянно оптимизира своите продукти и услуги
Коментари Харесай

Бързина и удобство при банкирането в дигиталния свят с Fibank

Fibank (Първа капиталова банка) непрекъснато усъвършенства своите артикули и услуги в подтекста на изключителната обстановка и разпространяването на ковид (COVID-19) и произхождащите от това процеси.

Вече повече от четвърт век, банката е водач в електронните разплащания и новаторските технологии, предлага несъмнено, бързо и налично цифрово банкиране за съществуващите клиенти, а към този момент и опция за регистрация на нови в него напълно онлайн, без посещаване на офис .

За да отговорим на провокациите и обстановката, пред които всички ние сме изправени, предоставяме няколко съвета към Вас за банкиране от разстояние:
Използвайте интензивно електронното банкиране Моята Fibank и мобилното приложение My Fibank. Чрез тях можете да нареждате преводи при по-ниски такси от общоприетите в офис, да платите комуналните си сметки и управлявате банковите си карти. С оглед рекомендациите на Световната здравна организация и държавните здравни управляващи, по този метод ще избегнете освен излизането от у дома, само че и контакта с групи от хора в градския превоз и най-малко 10 лица – клиенти и чиновници в офиса. Ако сте клиент на банката, само че нямате цифрово банкиране и мобилно приложение, единствено в няколко лесни стъпки посредством Мобилното приложение Evrotrust ще извършите своята регистрация за Моята Fibank и ще имате цялостен достъп до персоналните си финанси. При кандидатстване за потребителски заем от Първа капиталова банка, предлагаме да се доверите на нашия уебсайт www.credit.fibank.bg или специфичната форма в цифровото банкиране Моята Fibank. Независимо от канала за връзка, имате опция да подпишете отдалечено пакета от документи и да управлявате средствата онлайн, а в случай че сте нов клиент на Fibank – да ползвате и всички преимущества на цифровото ни банкиране. Управлявайте лимитите по Вашите банкови карти посредством електронното банкиране Моята Fibank, според от потребностите Ви от пари в брой. Възползвайте се оптимално от безконтактните заплащания, предлагани от Fibank – с карта, мобилен телефон или часовник Garmin. Така ще намалите и риска от болест, пренасяна от физическите банкноти. За най-младите ни клиенти практично решение са детските и тийнейджърски карти и аксесоари на банката, позволяващи сигурни безконтактни заплащания.
С цел възстановяване на потребителско преживяване, Първа капиталова банка ще продължи наклонността да предлага новаторски артикули и услуги и да приспособява съществуващите такива по отношение на ситуацията и потребностите на обществото и бизнеса. За нас постоянно е било от първостепенно значение и безупречното обслужване на нашите клиенти, по тази причина Ви молим търпеливо да изчакате реда си както пред нашите офиси, по този начин и на телефонните линии на банката.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР