Fibank (Първа инвестиционна банка) отпразнува 20-годишен юбилей в морската столица

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) отпразнува 20-годишен юбилей в морската столица
Коментари Харесай

Fibank отбеляза 20-годишен юбилей във Варна

Fibank (Първа капиталова банка) отпразнува 20-годишен празник в морската столица Варна. Банката означи празника със стилно събитие в своя клон на бул. „ Генерал Колев ” 113, на което участваха над 150 клиенти и сътрудници. Водещ на коктейла беше Андрей Арнаудов, а за музикалната стратегия се погрижиха красивите дами от трио „ Хипнотик ”.

20 години след откриването на първия клон на банката във Варна през 1999 година, Fibank продължава да отбелязва високи резултати в региона. Към момента 100 чиновници на най-голямата българска банка обслужват над 80 000 клиенти в 11 офиса в област Варна.

Домакинът на събитието, шефът на клон Варна господин Иван Сердаров, поздрави гостите и чиновниците. Той благодари на клиентите за доверието през годините и изрече признателност  към всички чиновници на банката във Варна и района. „ За мен като шеф на най-големия клон Варна е извънредно значимо, че всички сътрудници работим в екип. Това ни оказва помощ да посрещнем всяко предизвикателство и дружно с общи старания да продължим да вървим напред ”, добави господин Сердаров.

На елегантния коктейл участваха Изпълнителните шефове и членове на УС на Fibank госпожа Севдалина Василева и господин Чавдар Златев, Главният финансов шеф и член на УС на банката господин Живко Тодоров и членът на УС госпожа Надя Кошинска.

Събитието приключи с приказна заря, която оцвети небето над града.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР