Fibank (Първа инвестиционна банка) откри нов офис в София, който

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) откри нов офис в София, който
Коментари Харесай

Fibank откри нов офис в Мега Мол София

Fibank (Първа капиталова банка) откри нов офис в София, който се намира на равнище -1 в Мега Мол София, на бул. " Царица Йоанна " в ж.к. Люлин.

Офисът предлага всички услуги за физически лица и за компании с облекчени и атрактивни условия, като е с удължено работно време от 10 до 22 часа от понеделник до неделя в това число. В него работят общо 14 висококвалифицирани чиновници, които се грижат за отличното обслужване, самостоятелния метод и професионално отношение, които получават клиентите на Fibank.

На формалното събитие за откриването участваха дългогодишни клиенти на банката, както и бизнес сътрудници. Лентата прерязаха Севдалина Василева - Изпълнителен шеф и Член на УС на Fibank, Кирил Игнатов - Директор " Клонова мрежа " и Иво Павлов - Управител на клон София Запад.

В обръщението си към гостите на събитието и към чиновниците на Първа капиталова банка, Севдалина Василева благодари на всички клиенти за доверието и ползотворното съдействие през миналите години и пожела триумф на всички чиновници в новия офис.

Една от настоящите промоции на банката сега е на бизнес кредитните карти Mastercard и Visa, издавани от Fibank. До 31 декември 2018 година (включително) кандидатствалите за бизнес кредитна карта могат да се възползват от специфичните юбилейни условия на банката във връзка нейната 25-годишнина.

Повече информация можете да намерите на уеб страницата на банката - www.fibank.bg, във всеки клон или офис на Fibank и на телефон: *bank (*2265).
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР