Fibank (Първа инвестиционна банка) отбеляза със стилно събитие 20- годишнината

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) отбеляза със стилно събитие 20- годишнината
Коментари Харесай

Fibank отпразнува 20 години във Варна

Fibank (Първа капиталова банка) означи със стилно събитие 20- годишнината от откриването на офиса си във Варна. На празненството в морската столица участваха над 150 клиенти, сътрудници и другари на банката от града и района.

Домакинът на събитието, шефът на клон Варна господин Иван Сердаров, поздрави гостите и чиновниците. Той благодари на клиентите за доверието през годините и изрече благодарност към всички чиновници на банката във Варна и района.

" Истинско наслаждение е да работиш в екип, който ежедневно отдава своята подготвеност и сила, с цел да продължава да утвърждава Първа капиталова банка като пример за бързо и качествено обслужване при работата с клиенти ”, добави господин Сердаров.

Клоновата мрежа на банката в цялата страна наброява 160 клона. В момента Fibank има 11 офиса във Варна, обезпечава работа на 100 чиновници и обслужва над 80 000 клиенти – физически лица и компании. Служителите на банката правят над 65 хиляди интервенции месечно във Варна и региона.

По случай блестящия празник на най-голямата българска банка красива заря огря небето над клона на бул. „ Генерал Колев ” 113. Водещ на събитието беше Андрей Арнаудов, а за елегантната атмосфера способстваха музикалните осъществявания на трио „ Хипнотик “.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР