FIAT разкри подробности за новите специални серии на семейството Tipo, основен акцент

...
FIAT разкри подробности за новите
специални серии на семейството Tipo,
основен акцент
Коментари Харесай

FIAT показа специалните серии Tipo Mirror и Street

FIAT разкри детайлности за новите специални серии на фамилията Tipo, основен акцент при която попада върху технологиите, стила и наличната цена. От италианската марка разясняват, че новите Tipo Mirror и Street са предопределени за младите клиенти, отличават се със специалното екстериорно Venezia Blue цветово осъществяване, допълнителнителните хромирани детайли, бордова система UconnectTM 7 " HD LIVE, интеграция за мобилни телефони с помощта на Apple CarPlay и Android Auto и други, които са част от общоприетото съоръжение на серията.

В оборудването на Fiat Tipo Street са включени нови черни 16-цолови алуминиеви джанти, тонирани стъкла и контрастни тъмни елементи на капаците на външните огледала, дръжките на вратите и други.

Новите серии Tipo Mirror и Street са налични за закупуване и в трите версии на купето на Tipo- седан, хечбек и комби, като клиентите могат да избират и сред бензинови и дизелови мотори, и ръчна и автоматична DCT предавателна кутия. Бензиновите мотори са 1.4 литра и 1.4 литра T-Jet със надлежно 95 и 120 конски сили, а дизеловите са 1.3 MultiJet с 95 конски сили и 1.6 литра MultiJet със 120 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР